nlc.hu
Sztárok

Charlene Tilton új frizurája

64 évesen megvált hosszú tincseitől a Dallas Lucyje, Charlene Tilton

Nézd meg, hogy áll a rövid haj a színésznőnek!

Charlene Tilton alig 20 éves volt, amikor az 1978-ban indult Dallas Lucy Ewingjaként megismerte a világ. Bár pályafutása során több tucat filmben és sorozatban játszott, mégis ez maradt a legismertebb és legemlékezetesebb szerepe. 

Charlene Tilton mint Lucy Ewing

Charlene Tilton mint Lucy Ewing (Fotó: Getty Images)

A színésznő ma már 64 éves, kétszeres nagymama. Még mindig kiváló formában van és bár néhány éve ő is abba a hibába esett, hogy kissé túltolta a botoxot, azóta sikerült megtalálnia az egyensúlyt e téren is, és visszanyernie bájos arcvonásait. Lucy Ewing szerepében védjegyévé vált a hosszú, szőke hajkorona, az azóta eltelt évtizedekben viszont meglehetősen sokat kísérletezett a frizurájával, igaz, a szőke árnyalatokhoz mindig is ragaszkodott. Az elmúlt években főleg félhosszú hajjal láthattuk, ám a közelmúltban váltott: laza, rövid frizurát vágatott magának.

Az alábbi galériában megnézheted a legemlékezetesebb hajviseleteivel és megmutatjuk azt is, hogyan fest napjainkban, az új frizurájával!

Charlene Tilton a hetvenes években
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top