nlc.hu
Trend

Shiseido Ginza Night

Egy csábító illat: Shiseido Ginza Night

A titokzatos Shiseido Ginza Night illat vonzó aurát kölcsönöz minden nőnek, aki elfogadja. 

A Shiseido 150 éve ünnepli és merít ihletet Ginzából és annak tökéletes, kontrasztos harmóniájából. A Shiseido Ginza illatok történetének elmesélése a Ginza Eau de Parfummel kezdődött, egy olyan illattal, amely ünnepli azt az érzékenységet és belső erőt, amely minden nőben ott lakozik. 

A Ginza Night egy gourmand fás virágillat, amelynek vonzereje és titokzatos aurája megegyezik azzal a vibráló energiával, amely alkonyatkor visszhangzik Ginza utcáin. Az illatpiramis megfogalmazásához Karine Dubreuil, a japán Takasago parfümház parfümőre a japán éjszakai életből merített ihletet.

Naplementekor Tokió hangulata elektromos. Akár a Shibuya, Shinjuku vagy akár Harajuku kerületekben állunk meg, azonnal nyilvánvaló lesz, hogy a város soha nem alszik. Neonfények vetülnek az égre, az érzékiség és a rejtély uralkodik a kis utcákon” – Karine Dubreuil, a Takasago Japán parfümház parfümőre.

Egy csábító illat: Shiseido Ginza Night

Az összetevők közötti finom harmónia és egyensúly szinte kontrasztos, és felfedi az illat kettős intenzitását. A gyümölcsös fejjegyben lédús mandarin és ropogós, aromás fekete ribizli keveredik, míg a buja fehér virágcsokor kiemeli a ragyogó liliom, a gardénia és a jázmin illatát. Japánban a kecsesség szimbóluma, a Ginza illatok jellegzetes jegye, a jázmin abszolút fenntartható forrásból származik. Ezt a virágcsokrot melegíti át a magnetikus, érzéki cédrusfa esszenciája, amelyet a vanília ínyenc ünneplése fokoz. A Shiseido Ginza Night a japán illat hagyományok modern megközelítését kínálja.

“Ehhez a fehér virágcsokorhoz, valamint a jázminhoz és a gardéniához egy értékes japán liliomot vagy reménysugarat választottam, amelyet japánul Shimagyokushinka néven ismernek. A virág az Ogasawara-szigeteken őshonos, Tokió partjaitól 1000 km-re, a Csendes-óceán közepén. Ezek a védett szigetek kivételes növényvilágnak adnak otthont, és 2011-ben az UNESCO Világörökség részévé váltak. Laboratóriumainkban újraalkottuk a virág finom, friss, fűszeres, zöld illatát” – Karine Dubreuil, a Takasago Japán parfümház parfümőre.

A híres Vertigo lámpa mögött álló tervezőnő, Constance Guisset által megálmodott lenyűgöző palack egyetlen üvegtömbből készült (15%-ban újrahasznosított üvegből). Egy műalkotás és elkészítése technikai bravúr, a tervezést szabadalmaztatták is. A Ginza Night esetében a megjelenés a kontrasztról szól. A Ginza Eau de Parfum jellegzetes rózsaszínjét fokozatosan éjkék tónussal itatják át, hogy mély fenséges lilát alkossanak. Titokzatos, szinte misztikus szín, egykor a nemesség, a méltóság, az elegancia és a becsület szimbóluma volt Japánban, a királyi család és a szamurájok számára fenntartva. A tiszta fekete tőr elnyeli a fényt a szívéből. Ugyanaz az éjkék lila borítja a csomagolást, amely fenntartható erdőgazdálkodásból származó kartonból készült.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top