nlc.hu
Trend

SHISEIDO Vital Perfection Concentrated Supreme Cream

A lehetőség nem korfüggő – SHISEIDO Vital Perfection Concentrated Supreme Cream

Ahogy múlik az idő, el kell búcsúznunk a ragyogástól az energiától és attól, hogy azt tegyük ami jól esik? Nem!

A SHISEIDO hisz abban, hogy “a lehetőség nem korfüggő”. Az élet nem áll meg 50 vagy 60 éves korunkban, és a szépség sem. Ma a nők jobban vigyáznak egészségükre és fittségükre, mint valaha, és az idő múlása ellenére továbbra is hisznek abban, hogy végtelen lehetőség áll még előttük, és teljes életet akarnak élni. Számukra készítette el a SHISEIDO a Vital Perfection Concentrated Supreme krémet, egy speciális formulát, amelyet a 60 év feletti érett bőr speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki.

A Concentrated Supreme Cream a SHISEIDO öregedésgátló tudományának legjavát testesíti meg. Hatékonyan kezeli a 60 év feletti nők által tapasztalt speciális bőrproblémákat: melyek a bőr tömörségének elvesztése, a súlyos megereszkedés, az egyenetlen bőrtónus, a ragyogás- és a komfort érzet hiánya.

A 60 év feletti érett bőr igényeinek megfelelően a SHISEIDO 3 szakterületről merített ihletet, és kifejlesztette a Vital Perfection Concentrated Supreme krémet. Összhangban a SHISEIDO filozófiájával, úgy tervezték meg, hogy belülről támogassa sejtek funkcióit az öregedés jeleinek megelőzése érdekében, és látható eredményeket biztosítson a bőr felszínén. Koncentrált kezelés az arc megemelésére és formálására, a bőr tömörségének helyreállítására és a ragyogás fokozására.

Ragyogás 60 felett - SHISEIDO Vital Perfection Concentrated Supreme Cream1. SafflowerRed – Az optimális keringés kulcsa

A SHISEIDO egy új sáfránykivonatot választott a SafflowerRed létrehozásához. Ez a szabadalmaztatott, erősen koncentrált hatóanyag segít javítani a létfontosságú mikrokeringés minőségét, amely elengedhetetlen a bőrszövet táplálásához és oxigénellátásához.

A japán Tohoku régióban található Mogami kivételes éghajlata az, ahol a legjobb minőségű pórsáfrány virágzik. Ez a Mogami Benibana néven ismert értékes faj évente csak egy hétig virágzik júliusban, a mezők aranysárgává válnak, ameddig a szem ellát. A SHISEIDO antioxidáns és keringést segítő képességei miatt ezt a ritka fajt, amely régóta népszerű a hagyományos gyógyszerkönyvekben is, használta fel új, szabadalmaztatott hatóanyagának, a SafflowerRed-nek a megalkotásához.

2. Sculpturist Technológia : két egymást kiegészítő megközelítés a bőr megereszkedésének leküzdésére.

Biológiai stimuláció: A vérfű kivonat, egy gyógynövényből készül, amely Japán mezőin és hegyeiben nő. Serkenti a kontraktilis struktúrák aktivitását, amelyek ezáltal leküzdik a bőr megereszkedését.

Mechanikus stimuláció: A Sculpturist módszer egy izomedzési technika, amelyet kifejezetten a SHISEIDO fejlesztett ki az arcizomtónus fenntartására, és a szövetek meglazulásának leküzdésére.

  1. Csukott szájjal döntse hátra a fejét, nyakát megnyújtva, és maradjon ebben a helyzetben 10 másodpercig.
  2. Tartsa a fejét felfelé, csücsörítsen az ajkaival, és tartsa így 10 másodpercig.
  3. Húzza szét, kifelé a szája sarkát, és maradjon így 10 másodpercig.

Ragyogás 60 felett - SHISEIDO Vital Perfection Concentrated Supreme Cream

3. ReNeuraRED Technológia – Az idegtudomány által ihletett komplex

Tekintettel a neuroszenzoros funkciók gyorsuló hanyatlására az életkor előrehaladtával, a ReNeuraRED TechnologiaTM, amelyet a SHISEIDO revitalizáló öregedésgátló bőrápoló termékeinek többségében használnak, még fontosabb szerepet játszik a Vital Perfection Concentrated Supreme krémben. Támogatja a bőr természetes regenerálódását, gyors és tartós választ adva az öregedés jeleire.

A Concentrated Supreme Cream hatására a 60 év feletti nők csodásabban néznek ki, mint valaha…

A Concentrated Supreme Cream része a Vital Perfection rituálénak, reggel és este a megtisztított bőrre kell alkalmazni. Luxus újratölthető üveg tégelyben kapható.Napról napra a bőr feszesebbé, tömörebbé és komfortosabbá válik, a tónusa egyenletesebb és ragyogóbb, az arcvonások és kontúrok pedig határozottabbak lesznek.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top