Trend

Cserélhető kávétartály egyetlen mozdulattal

Újra az innováció élén a De’Longhi

Cserélhető kávétartály egyetlen mozdulattalA De’Longhi bemutatta legújabb innovációját, ami nem csak a kávéfőzés művészetét hivatott újragondolni, de a legújabb technológiák, a díjnyertes formatervezés és a páratlan felhasználói élmény ötvözésével képes még magasabb szintre emelni a kávézás rutinját is.

Ezt a modellt kifejezetten azok számára tervezték, akik szeretnék a szemes kávék széles világát saját otthonuk kényelmében felfedezni. Éppen ezért a Rivelia-t számos innovatív funkcióval szerelték fel, köztük Bean Switch Rendszerrel – ami lehetővé teszi, hogy használói bármikor könnyedén kicseréljék a kávétartályt, és válthassanak a különböző szemes kávék között. Ezt a praktikus funkciót azonban nem csak a kalandvágyóknak találták ki: akkor is tökéletes választás, ha egyszerre több felhasználónak is osztoznia kell egy kávéfőzőn – legyen az egy család, vagy akár egy teljes iroda – ennek a rendszernek köszönhetően senkinek sem kell megalkudnia. Sötét, világos, koffeinmentes, vagy akár ízesített, bármi legyen is az ízlésének megfelelő, mindenkit csak egy egyszerű mozdulat választ el a számára tökéletes kávéélménytől.

Cserélhető kávétartály egyetlen mozdulattal

A Rivelia kávégép sokkal több, mint egy kávéfőző. Egyedülálló megjelenése és innovatív funkciói három IF Design Díjat nyertek el, ezzel megerősítve a De’Longhi vezető pozícióját a háztartási készülékek innovációjában. A Rivelia az IF Design Díjak közt egyaránt aratott győzelmet a Termék, Felhasználói Élmény és Felhasználói Felület kategóriákban, ami a formatervezés és az innováció kiválóságát, valamint a kiemelkedő kivitelezést és a felhasználó-központú megközelítést ismeri el.

Cserélhető kávétartály egyetlen mozdulattalMaga a kávégép méretéből és változatos színválasztékákból (fehér, fekete, bézs, jáde zöld és szürke) adódóan bármilyen stílusú konyhába tökéletesen illeszkedik. Új funkcióinak, köztük a Bean Adapt Technológiának – ami automatikusan beállítja a főzési paramétereket a kiválasztott kávészemek egyedi jellemzőihez igazítva-, LatteCrema Hot Technológiának – ami tökéletesen lágy, selymes textúrájú habot készít-, és a Kávérutin funkciónak– ami lehetővé teszi a gép számára, hogy megtanulja a kávézási szokásainkat, és a nap folyamán ennek megfelelően beállítja a menüt, hogy a kedvenc italaink csak egy érintésre legyenek- köszönhetően pedig hozzájárul a kávéfőzés élményének forradalmasításához.

A De’Longhiról:
A De’Longhi piacvezető a világon az innovatív háztartási készülékek tervezésében és gyártásában, beleértve a kávégépeket, Espresso készítőket, konyhai készülékeket és még sok mást. Évtizedek óta tartó kiválósági örökséggel a háta mögött a De’Longhi elkötelezett abban, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek a legmodernebb technológiát, időtlen megjelenést és kiváló teljesítményt kombinálják, annak érdekében, hogy javítsák felhasználók életét szerte a világon.

Játssz velünk és nyerd meg a De’Longhi értékes nyereményeinek egyikét!

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top