nlc.hu
Trend
Hajápolás a profiktól: ismerd meg a Kérastase Fusio-Dose hajápoló koktélokat!

Hajápolás a profiktól: ismerd meg a Kérastase Fusio-Dose hajápoló koktélokat!

Úgy érzem, a hajápolás kapcsán még bőven van mit tanulnom, ezért mindig nagyon izgatott vagyok, ha van lehetőségem kipróbálni egy új hajápoló kezelést. Ilyenkor ezer és egy kérdésem van, mert a sampon-balzsam használatán túl szeretném sokkal jobban kényeztetni a hajamat, de nem mindig tudom, hogy mi lenne a legmegfelelőbb termék.

A Kérastase Fusio-Dose hajápoló kezelés már az elején levett a lábamról. Ez egy olyan szalon szolgáltatás, ami egyszerre kényeztető és hihetetlenül hasznos is. Nem helyettesíthető otthoni termékekkel, mert itt nagy szükség van a Kérastase fodrászok szakértelmére, akik pontosan felmérik a hajunk állapotát, és annak megfelelően javasolnak kezelést.

Egy hajdiagnosztikával kezdtünk, ahol egy kamera segítségével megvizsgáltuk a hajam szerkezetét a hajtövektől a hajvégekig. Nagyon tetszett, hogy nem csupán a szabad szemmel látható hajszárazságot vagy a töredezettséget lehet így megállapítani, hanem látható a fejbőr állapota, a hajtövek egészsége, és így teljesen egyedi képet kapunk a haj állapotáról, valamint arról, hogy mit tehetünk azért, hogy ezt fejleszteni tudjuk.

Hajápolás a profiktól: ismerd meg a Kérastase Fusio-Dose hajápoló koktélokat!Nálam hamar kiderült, hogy száraz és fénytelen a hajam és szerkezetében is sérült, főleg a szőkített tincseknél. Az csak hab a tortán, hogy az átlagnál vékonyabb szálú a hajam, szóval ráfér egy kis erősítés és ápolás is.

A Kérastase Fusio-Dose koncentrált hatóanyagtartalmú hajápoló koktélok a haj teljes átalakulását teszik lehetővé. Kétféle hatóanyag kombinációja adja a haj igényeire szabott intenzív ápolást.  

  • A fodrász által javasolt koncentrátum, ami 6 féle problémára ad megoldást, kezeli a száraz hajat, a szerkezeti sérüléseket, a fényét vesztett szőkített hajat, a göndör vagy hullámos hajat, a megritkult, töredezésre hajlamos vagy éppen a festett, illetve színezett hajat.
  • A vendég által választott Booster, ami szépítő, hajápoló hatást fejt ki: tápláló, simító, fényesítő, hajerősítő vagy intenzív fehérje-helyreállító tulajdonságú.

Attól függ, hogy melyiket használjuk, hogy mi a pontos célunk a hajápolás során, milyen szükségletei vannak a hajszálaknak. Akár 30 féle kombinációban is működnek ezek a koktélok, így maximálisan személyre szabható a hajápoló kezelés. Az pedig még egy plusz pont, hogy a termékek csomagolása újrahasznosított anyagokból készül.

Fotó: nlc

Fotó: nlc

Minden típusú és vastagságú hajon alkalmazható

A szolgáltatás minden hajra ajánlott, és a hatása több mosáson keresztül is érezhető. Érdemes havonta ismételni a kezelést, hogy lássuk a folyamatos fejlődést a hajunk egészségében.

Kezelés előtti és utáni képek különböző hajtípusok esetén.

Kezelés előtti és utáni képek különböző hajtípusok esetén.

A kezelés során egy tengeri sós fejbőrradírral lett megmosva a hajam, ami felfrissítette a fejbőrömet és megszabadította a fölösleges lerakódásoktól. Ez azért volt különösen fontos, mert így a hajhagymák még több oxigénhez és tápanyaghoz tudnak jutni. Ezután következett a kezelés, a személyre szabott hajápoló koktéllal. A hajamhoz kiválasztottuk a megfelelő kombinációt, egy koncentrátumot és egy boostert. A fodrász felvitel előtt keveri össze a két összetevőt, így a hatóanyagok csak a felvitel előtti pillanatban aktiválódnak. A Koncentrátum a haj azonnali regenerálásáról gondoskodik, míg a Boosternek köszönhetően a hatás hosszantartó és maradandó lesz. A hajmosónál kerül rá a termék a hajra, tincsenként felfújva. Ezt hagyjuk 5 percig hatni, majd mosás és szárítás után jöhet a végeredmény.

A kezelés után szemmel látható a változás: a hajam visszanyerte a természetes fényét. Tapintásra is érezhető a javulás, mert sokkal puhább, rugalmasabb, élettel telibb lett. Könnyen kezelhetővé vált, nem voltak gubancok, könnyedén ki lehetett fésülni.

Otthoni termékekkel is tudjuk segíteni a további ápolást, nekem például a hővédő nagyon nagy kedvencem lett, mert az is egy plusz védelmet ad a hajamnak a szárítás előtt.

Fotó: nlc

Fotó: nlc

Összességében nagyon jó volt ez az élmény

Már a hajdiagnosztika is egy nagy előny a kezelés során, hiszen pontos képet kapunk a hajunk aktuális állapotáról. A kezelés pedig nagyon látványos és hatása intenzíven érezhető. Elengedhetetlen azoknak, akik azt érzik, hogy a hajukra ráférne egy kis kényeztetés és ápolás. Bár nekem a hajápolás sokszor bonyolultnak tűnik, de most bebizonyosodott, hogy profi kezekben, személyre szabott anyagokkal nagyon könnyen tudunk javítani a hajunkon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top