nlc.hu
Trend
A Narciso Rodriguez illatújdonságai

Fedezd fel a Narciso Rodriguez illatújdonságait!

Egy új, virágos-pézsmás női, és egy fás-aromás férfi illattal jelentkezett a Narciso Rodriguez.

For Her MUSC NUDE

Fedezd fel a for her MUSC NUDE eau de parfum-öt, Narciso Rodriguez új vegán női illatát — amely az autentikus és örök nőiesség ünneplése egy érzéki, florientális pézsmás kompozícióban. Második bőrként gyengéden vesz körbe, és kincset érő része a napi ápolási rituálénak.

Fedezd fel a Narciso Rodriguez illatújdonságait!

Egy új virágos-pézsmás illat

A ciprusos illatok újraértelmezéseként, a for her MUSC NUDE egy elegáns vegán illat, amely ötvözi a jellegzetes Narciso Rodriguez pézsma szívet ragyogó szoláris jegyekkel.

A rózsaszín bors és az absztrakt fehér virágcsokor harmóniáját követően, a rózsaolaj és a narancsvirág az illat szívében lévő pézsma jegyeket ölelik át. A bázisnak érzéki töltést ad a fényűző tonkabab abszolút összeolvadása a lágy cédrusfával és a pacsulival.

For Him VETIVER MUSC

Fedezd fel Narciso Rodriguez elegáns, új vegán férfi illatát, a for him vetiver musc eau de toilette-et – egy fás zöld kompozíciót, amely kapcsolódik a természeti elemekhez. A parfüm egy újfajta férfiasságot képvisel, melynek lényege a belső énhez való visszatérés, és a természet békés harmóniájához vonzódó férfiak számára készült.

Fedezd fel a Narciso Rodriguez illatújdonságait!

Egy fás-aromás férfi illat

Merülj el a természetben, ezzel a magnetikus, új férfi illattal, amely a fejjegyek frissítő koktéljával indít. Az élénk szerecsendió ciprussal és fűszeres kardamommal kombinálva rögtön felkeltik a figyelmet.  Majd aromás és ásványi mélységekbe merülve a parfüm felfedi a pézsma érzéki szívét – amely Narciso Rodriguez kézjegye. Ezzel kontrasztban a bourbon geranium friss, virágos illata, és a vörös tengeri moszat állnak. A bázisban a vetiver intenzív jegyei, cédrusfával és pacsulival átszőve, fás férfias kompozíciót alkotnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top