Kipróbáltuk a Krémmánia Beauty Box teljes tartalmát, így vizsgázott a 15 kozmetikum

nlc | 2024. Május 31.
Most, hogy itt sorakoznak előttem, nem is értem, hogy tudtak ennyi jó kis kozmetikumot beleszuszakolni a Krémmánia Beauty Box legutóbbi kiadásába. Rengeteg, de leteszteltem mind!

Extrán vaskosra sikerült a Primőrrel közösen összeállított Krémmánia Beauty Box, melyben immár második alkalommal voltak olyan népszerű márkák sikertermékei, mint az essence, a Catrice vagy a Revox. Nem kevesebb, mint 23 meglepetést rejtett a doboz, 15 teljes kiszerelésű kozmetikum mellett nyolc minta terméket is tartalmazott.   

Catrice Holiday Skin Luminous Bronzosító – 02 (8 g)

Rögtön az egyik kedvencemmel nyitok, ennek a bronzosítónak ugyanis fantasztikus színe van és csodásan árnyalja a bőrt. Kimondottan világos a bőröm, mégsem volt lehetetlen természetes hatást elérni vele. Tényleg mintha csak egy kis napcsókolta színt szedtem volna fel. Ehhez számomra épp csak suhintanom kellett a felületén egyet az ecsettel, ám a pici mennyiség is látható, szépen eloszlatható volt, és ahogy tapasztaltam, megfelelően lehetett építgetni is. Biztos vagyok benne, hogy sötétebb bőrtónuson is remekül mutat. Plusz előnye, hogy csillámoktól mentesen ad egy finom kis fényt a bőrnek.

Catrice Pro Desert Romance Slim Szemhéjpúder Paletta (10,6 g)

Ez a paletta azok kedvence lesz, akik szeretik a bronzos-barnás árnyalatokat, azt, ahogy a földszínek esetenként egy kis arannyal keverednek, esetleg némi bronzos ragyogással. Jó aránnyal találták el a matt és csillogó színeket, és szépen kombinálhatók is egymással, miközben jó párral közülük már önmagában is szuper sminket lehet reggelente összerakni. Pigmentáltságuk jó, talán csak a világos sárga volt rajtam kevésbé intenzív, igaz, ezt inkább más árnyalatok társaságában használtam csak. A színek tartósságával elégedett vagyok, és felvitel közben sem vettem észre, hogy porzott volna valamelyik árnyalat. Ár-érték arányban jó választásnak látom ezt a sminkpalettát.

Catrice Dear Universe Instant Manicure (2 x 24 db)

Catrice Dear Universe Instant Manicure C02 (1)
Catrice Dear Universe Instant Manicure C01 (1)

Egy picit megmosolyogtatott ez a két instant manikűr, nekem egy az egyben gyerekkorom műkörmeit juttatták eszembe. Ám kipróbálva nem is rosszak. Ha nem vagy egy műkörmözős típus, de egy-egy alkalomra, buliba mégis feldobnál valami jó kis színt, ezzel egy lépésben a formázást is megoldod. Én eddig az egyiket tettem fel egy egész napos családi eseményre, és tökéletesen tartotta magát, nem esett le, nem vált el egyik körmömről sem nap végéig. Fontos, hogy a körmünk felülete tiszta legyen, sima, lakk nélküli, és semmiképp se krémezzük, olajozzuk előtte a körömágyat, hogy minél jobban tapadni tudjon körmeink felületére.

Dr Irena Eris Clinic Way Extra Feszesítő Éjszakai Dermo-Maszk 1° 25+ (50 ml)

Ez egy nagyon könnyed, zselés-vizes állagú arcmaszk, teljesen átlátszó, színt a benne található mikrokapszulázott hatóanyagok nyújtanak neki. Ezek icipici gömböcskék, amelyek szépen feloldódnak, miközben felvisszük és eldolgozzuk a bőrápolót a bőrön. Körkörös, masszírozó mozdulatokkal vigyünk fel a maszkból az arc egyes részei, a nyak és dekoltázs területére. Én részenként vittel fel legalábbis és dolgoztam el, masszíroztam picit át vele a bőrömet. A leírása alapján ezt követően 10 percet érdemes várni, és ha úgy érezzük, maradt még felesleg a bőrön, azt egy vattapamaccsal töröljük le. Nálam minden alkalommal szépen beszívott mindent a bőröm, így erre nem is volt szükség. Éjszakára használjuk, arckrém helyett. Nagyon szépen hidratálja, feltölti a bőrt, érdemes heti 2-3 alkalommal beiktatni, látható lesz a hatása.

essence Lip Care Booster Éjszakai Ajakmaszk (10 g)

Egy ajakmaszk tipikusan olyan dolog, ami nem feltétlen kell, ám ha van, szívesen fogod használni. Ezt legalábbis sanszos, ugyanis tényleg szépen puhítja, ápolja az ajkakat az éjszaka során. Íze amolyan semleges, illata kellemes, és érzetre egyáltalán nem ragacsos. És attól, hogy éjszakai maszk, szerintem nappal is bátra használd, ha úgy érzed, egy kis plusz ápolásra van szüksége a szád érzékeny bőrének. Kiadós mennyiséget rejt a kis tégely, szerintem ősszel és télen is szeretni fogom használni.

essence Stay 8H Matte Liquid Lipstick – 08 Dare you (3 ml)

Elsőként is az applikátorát emelném ki a rúzsnak, ugyanis nagyon kényelmesen, egyszerűen lehet vele a kontúrt kialakítani. A rúzs színe egy intenzív, pinkes-vörös, nagyon dögös és szexi. Szép mattra szárad, és teszi mindezt gyorsan. Mire végzek a rúzsozással, már le is cövekelt a szín mindenütt. Eldoglozni mégsem nehéz, amit segít az egészen könnyed állaga. A szín intenzív, alig eloszlatod egyszer és már kész is. Tartóssága remek, aláhidratálni azonban érdemes. Én a fenti ajakmaszkkal próbáltam ki, egy minimálisat tettem alá, vártam 1-2 percet majd jött a rúzs. Nagyon jól működtek együtt. 

essence Hydro Hero Under Eye Stick (4,5 g)

Míg le nem kerekedik a teteje a stick-nek, ad egy kis kihívást a használata, utána azonban már kényelmesen lehet segítségével egy kis plusz hidratálást adni a szem alatti bőrnek. Mindettől pedig nyújtott egy kis simító hatást is. Nem viselek erős sminket, ám a szemkörnyéket szoktam picit fedni, és ez valamelyest segít a helyzeten, hogy a pici ráncok ne váljanak túl gyorsan látványossá a smink miatt. Nem csodaszer, de plusz kiegészítő, amit örülök, hogy próbálgathatok.

essence Sensitive But Wow Volume Szempillaspirál (8,5 ml)

Egy rétegben hosszabbít és szétválaszt, két rétegben pedig már dúsít is. És meg kell hagyni, hibátlanul. De tényleg. Semmibe nem tudok belekötni, nem potyog, nem pereg, szépen lemosható nap végén. Látványos póklábhatás nélküli. És gondolom árban is roppan baráti, így ha egy tuti társat keresel a hétköznapokra, szerintem mindenképp próbáld ki. Ja, és leírása alapján érzékeny szemre, illetve kontaktlencse esetén is bátran használható, ami plusz piros pont.

essence Disney The Lion King Szemhéjpúder Ecset (1 db)

Miután máig képtelen vagyok szemhéjtussal cicaszemet megrajzolni, számomra az egyetlen megoldást a ferde végű laposecsetek jelentik, amikkel el tudom dolgozni a sminktermékeket. Ez a konkrét ecset füstös hatású sminknél vált be, amikor a vékony vonal meghúzása után picit el is dolgoztam fölötte a színt az ív mentén. Hajszálvékony vonalakhoz talán vastag (vagy nekem kell ügyesebbnek lennem), ám hétköznapi sminkeimhez így is tökéletes. Szemöldökformázó pomádéhoz is kipróbáltam, azt is szépen fel tudtam vele vinni, el tudtam vele dolgozni.

Fekkai Apple Cider Triple Cleanse Sampon (60 ml)

Könnyed, zöld alma illata frissítően hat az emberre hajmosás után. Állaga megfelelő hozzá, hogy szépen eloszlassuk, felhabosítsuk a hajon. Úgy tapasztaltam, szépen tisztította a hajamat és a fejbőrömet, még akkor is, ha hajformázót és száraz sampont is el kellett távolítania. Tette mindezt anélkül, hogy szárította volna a fejbőrt, aminek nagyon örülök, néhány intenzív sampon ugyanis képes rá. Ezzel nem volt semmi ilyen gond. Szokásos balzsamomat használtam utána, és elégedett vagyok az eredménnyel, amit nyújtott. 

Revolution Rehab Coconut Restore Sminkfixáló Spray (90 ml)

Enek a sminkfixálónak a kókuszos illatát biztos, hogy sokan imádni fogják, tökjó szaglászgatni felfújás után. Úgy fixálja a sminket, hogy közben hidratál is, ami nyáron is nagyon nagyon jól fog jönni. Összetartja a festéket a bőrön, ám nem teszi ragacsossá. Fontos, hogy kellő távolságból fújjuk, legalább olyan 15-20 centiről, így élvezhetjük a porlasztó hatást és az egységesen elterülő formulát. Gyorsan felszívódik, pár perc és észre sem veszed, csak a hatását élvezed. 

Revolution Pro Satin Matte Lip Stiletto (3,2 g)

A rúzs maga szép intenzív árnyalatú, egy rétegben is szépen fed és a ferde vége, hegye is megfelelő kialakítású, hogy a kontúrokat precízen meghúzzuk. Szaténos mattnak jellemzik, és valóban, van lágysága a színnek, ami élettel telivé teszi az ajkakat. Tartóssága megfelelő, evés-ivás után érdemes korrigálni, ám alapjáraton szépen bírja pár órán át. Kopása megfelelő, és tetszett, hogy nem szárította az ajkaimat akkor sem, ha elfelejtettem aláhidratálni. E rúzs esetén egyedül a tokjával nem voltam elégedett. Mutatós, ám az anyaga elég kopogós műanyagra sikerült. 

Revox B77 Daily Sun Shield SPF 50 (30 ml)

Korábban is használtam már ezt a fényvédőt, és most sem csalódtam benne. A nyárias melegben is kényelmes használni, tudok rá könnyű sminket is felvinni. Ehhez pár percet azért érdemes várni vele, amíg felszívódik és bemattul a bőrön. Könnyed állagú, szépen eloszlatható, korábbi tapasztataim alapján télen sem kevés és strandoláskor is védi a bőrt az UV-sugárzástól. Aki még nem tette, annak szerintem mindenképp érdemes kipróbálnia. 

Revox Plex B77 Hajvégápoló Olaj (30 ml)

A kedvenc hajvégápoló olajam, amiből ettől függetlenül is volt nálam otthon. Jóval drágább változatokat is kenterbe ver nálam, olyan könnyed a hajon és mégis olyan szépen ápolja, puhítja. Nem lesz zsíros hatása a hajszálaknak, ám sokkal selymesebb, puhább tapintásúak lesznek tőle. Érdemes hajszárítás előtt is felvinni egy picit belőle, majd a száraz hajra is, hálás lesz érte, mi pedig az eredményért.

A box-ban mindezeken kívül volt még minta kiszerelésű termék is, többek közt illat-, önbarnító-, valamint arc- és testápoló minták a Bondi Sands, a Chloé, a Lancaster, a Nina Ricci, a Collistar, a Palmer’s, a Revolution Fragrance és St.Tropez márkáktól.

Exit mobile version