nlc.hu
Trend
Így válaszd ki próba nélkül a tökéletes nadrágot

Így válaszd ki a tökéletes méretű nadrágot próba nélkül!

Még próbával együtt is gondot okoz, hogy megtaláld a számodra tökéletes nadrágot? Az a jó hírünk van, hogy ezzel a trükkel közelebb kerülhetsz a megoldáshoz.

A tökéletes méretű nadrág megtalálása sokak számára kihívás. Elöl ne legyen „tökös”, hátul emelje ki szépen a feneket, de csak annyira, hogy az szép kerek legyen. Emellett mutassa viselőjét optikailag magasabbnak, karcsúsítson derékban és nem utolsósorban legyen kényelmes.

Valljuk be, ez azért elég sok elvárás egyetlen ruhadarabbal szemben. Az ember kedve pedig hamar elmegy, ha próba közben legalább egy ponton hiba csúszik a számításba. Bár a nagybetűs Nadrágot nem tudjuk megtalálni helyetted, annyiban tudunk segíteni, hogy feleslegesen ne kelljen végigállni a sort a próbafülkéhez.

farmer

Fotó: Depositphotos

Pásztor Noémi a TikTokon osztott meg néhány trükköt arra vonatkozóan, hogyan lehet eldönteni próba nélkül, hogy egy nadrág jó lesz-e ránk.

Az első trükk szerint a nadrágot a nyak köré kell csavarni. Ha a két vége éppen találkozik, akkor pont tökéletes a méret. A második szerint – és ő maga is erre esküszik –, hogyha az alkarunk a tenyérrel merőlegesen tartva pont belefér a nadrágba (azaz pont végig ér, és nem kisebb), akkor az szintén azt jelenti, hogy derékban pont megfelelő lesz a szóban forgó darab.

A derék- és csípőméret egy dolog, Noémi arra vonatkozóan is adott tanácsot, hogyan lehet próba nélkül a hosszt is megítélni. Ehhez fogjuk meg a nadrág két szárát, vízszintesen nyújtsuk ki a kezeinket. Ha a nadrág közepe pont a nyak alá esik, akkor biztosra vehetjük, hogy hosszúságra is optimális méret.

Nyilván ezek a módszerek nem váltják ki a próbát, de arra jók, hogyha bizonytalan vagy a méretben, legalább sejtésed legyen, melyiket érdemes bevinni a próbafülkébe, hogy élesben is teszteld. Ha pedig úgy látod, hogy neked abszolút működik ez a trükk, akkor a jövőben ennyivel is könnyebb lesz új nadrágot vásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top