nlc.hu
Trend
Készíts kapszulagardróbot

Nem sok ruha kell, hanem alapdarabok a szekrényben!

Ha nálad is kiömlik a ruha a szekrényből, mégsem tudod, mit vegyél fel, akkor itt az ideje, hogy idén nyáron kialakítsd a saját kapszulagardróbodat.

A stílust nem az határozza meg, hogy hány ruhadarab lapul a szekrényedben, sokkal inkább a színeken, párosításokon, anyagokon van a hangsúly. Nyáron pedig még fontosabb, hogy milyen módon állítjuk össze a ruhatárunkat, hogy stílusos, de közben kényelmes is legyen az eredmény a nagy melegben.

Kapszulagardrób okosan

Forrás: F&F

Forrás: F&F

Nem a mennyiség a lényeg – ez lehetne a kapszulagardrób jelszava. A kapszulagardrób ugyanis egy olyan ruhatár, amiben minden ruha felvehető szinte bármelyik másikkal, így a lehető legolcsóbban és legegyszerűbben megoldhatóvá válik a mindennapi öltözködés. Ez persze nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik első pillantásra, meglehetősen tudatos tervezést és vásárlást jelent, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés. Érdemes törekedni a letisztult stílusra, ha kapszulagardróbra vágysz, hogy tényleg kombinálni tudd a ruhadarabokat egymással keresztbe-kasul. Ha a színek és anyagok stimmelnek egymással a kapszulagardrób ruháinál, akkor nagy baj már nem lehet.

A modern nő

Forrás: F&F

Forrás: F&F

A kapszulagardrób alapdarabjai között nyáron világos színekre és könnyű anyagokra lesz szükség. A modern nő ruhatárára idén nyáron az elegancia, hímzések, és a tengert idéző kékség, ragyogó zöld a jellemző, miközben egyszerű szabásvonalakkal, de mindig valamilyen különleges csavarral ötvözzük a szettünket. A csavar lehet egy érdekes dekoltázs, vagy egy olyan hátkivágás, ami meglepő és merész. Az egyediséget nem kell elengedni a kapszulagardróbbal, csak okosan kell becsempészni a ruhatárunkba.

Alapdarabok nyárra

Forrás: F&F

Forrás: F&F

Az alapdarabok minden évszakban szükségesek, de nyáron még fontosabbak. Amikor vakarjuk a fejünket, hogy mégis mit vegyünk fel aznap, akkor nagyon jól jönnek az olyan alapruhák, mint a bordázott trikók, egyszerű pólók, melyek megmenthetnek egy szettet, és a laza eleganciát is kiegészíthetik. Az egyszerű hétköznapokat feldobva, a monokróm csíkos midiruhák pedig nem hiányozhatnak a modern nő ruhatárából – ahogy úgy általában a csíkos ruhadarabokra számíthatunk, ha kapszulagardróbról és laza eleganciáról beszélünk. A csíkos felső kötelező eleme minden nő ruhatárának. Lehet fekete, sötétkék vagy piros, de egy mindenképpen kell belőle.

Ne felejtsd ki a fürdőruhát!

Forrás: F&F

Forrás: F&F

A nyári gardrób nem lehet teljes egy divatos fürdőruha nélkül, és ez az, amiben követhetjük az évente változó trendeket nyugodt szívvel, hiszen a fürdőruhát tényleg csak egyszer kell megvásárolni egy évben. A tökéletes fürdőruha jó anyagból készül, kényelmes viselet, mellette pedig olyan a színe, ami jól kombinálható a meglévő ruhatárunkkal, hogy beilleszkedjen a kapszulagardróbba. És persze, ha már fürdés és strandolás lesz nyáron, akkor nem maradhatnak el a strandruhák sem, amelyekben lejthetünk a lángos felé a parton, vagy akár viselhetjük a kertipartin is egy meleg nyári estén.

Nézd meg az F&F nyári kollekcióját!

Az F&F egyszerűvé tette a nyári kapszulagardrób vásárlási élményét azzal, hogy minden alapvető darabot egy helyen kínál a Tesco áruházakban. Minden darab átgondoltan, sokoldalúságra tervezve készült, hogy lenyűgöző szetteket hozhass létre különböző alkalmakra. A márka ebben a szezonban nagy hangsúlyt fektet a sziluettekre, az anyagokra és a szabásokra. A vidám színpaletták és a természetes, semleges tónusok tökéletes alapot nyújtanak az S/S24 kollekcióhoz, így idén nyáron is előidézheted a mediterrán hangulatot a gardróbodban. További inspirációért kattints ide!

Kiemelt kép: Getty Images

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top