nlc.hu
Trend
6 kilót fogyott 30 nap alatt ez a férfi, állítólag a hasáról

6 kilót fogyott 30 nap alatt ez a férfi, állítólag a hasáról

A fogyás mellett sok más pozitívumot is tapasztalt, azóta pedig mindenkinek megpróbál segíteni az életmódváltásban.

A hasi zsír híresen makacs, külön nehézség, hogy célzottan fogyni nem is tudunk sem innen, sem pedig máshonnan: nagy szerencsére van szükség hozzá, hogy valakinek éppen onnan tűnjenek el a fölösleges kilók, ahonnan a legjobban szeretné. James Swanwick, az Alcohol Free Lifestyle alapítója azt állítja, neki ez sikerült, 30 nap alatt 6 kilót fogyott csupán azzal, hogy egyetlen apró szokásán változtatott.

Mint mondja, nem ivott különösebben sokat, éppen csak annyit, amennyi egyébként is társadalmilag elfogadott. néhány pohár bort vacsora közben a hét folyamán, hétvégén pedig pár hideg sört. Észrevette azonban, hogy egyre lassabbá és ingerlékenyebbé válik, sokszor érez másnaposságot, arca pedig puffadtnak tűnt, mindig olyan benyomást keltett, mint aki keveset aludt, hiába érezte az italok ellenére is nagyjából józannak magát.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

Először Anonim Alkoholisták találkozójára ment, viszont mivel nem volt alkoholista, ez a gyűlés állítólag nem segített rajta. Önerőből döntött úgy, hogy egyszerűen elhagyja a iszogatást, amikor barátai egy-egy pohár alkoholt rendelnek, ő inkább vizet kér a vendéglátóhelyeken. Az első két hét nehéz volt számára, a környezete is inkább csak piszkálta, mint támogatta őt, de kitartott, majd egyre jobban érezte magát. “Jobban aludtam, tisztább volt a fejem, 30 nap után elképesztő mennyiségű, 5,9 kg zsírt vesztettem a hasamról csak azzal, hogy abbahagytam az ivást” – meséli. Emellett pedig bőre is szebbé vált és elkezdte élvezni a kora reggeli edzéseket.

A tapasztalatoknak hála elindította saját alkoholmentes mozgalmát, a kezdetektől összesen 11,3 kilót fogyott, új barátokat és romantikus kapcsolatot is köszönhet a változásnak és teljesen józan életet él. Célja, hogy coachként minél több embernek segítsen az életmódváltásban és a józan, egészséges élet elérésében.

via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top