nlc.hu
Trend
Nemzetközi "Bugyimentes" Nap

Ma, vagyis június 22-én van a Bugyimentes Világnap

Június 22-én van a Bugyimentes Világnap. Ha az az érzésed, hogy már mindennek van saját világnapja, akkor nem jársz messze az igazságtól. 

A Bugyimentes Világnapot úgy hirdetik, hogy ideje ledobni az alsóneműt, ahogyan sokszor a sztárok teszik a vörös szőnyegen.  Bár elterjedt az a tévhit, hogy ez csak a nőkre vonatkozik, ez teljesen tévút. Bárki ledobhatja a fehérneműt nemtől függetlenül. 

Az viszont érdekes, hogy nem sokkal azután, hogy az emberek körében elterjedt a fehérnemű, az egyház kezdetben tiltotta annak a viselését. Ördögi dolognak tartották a ruhadarabot. Ezek a tiltások szépen lassan feledésbe merültek. Volt idő, amikor lenből, vattából készültek a fehérneműk, majd jött a gyapjú. 

Nő kivágott ruhában

(fotó: Profimedia)

Ma már fejlődött annyit az ruhaipar, hogy a számunkra legkényelmesebb fazonú, és anyagú bugyit viseljük. És ez nemcsak a nőkre igaz. Persze mindenkinek a tanga, vagy éppen a hipster bugyi jut eszébe, de a férfiaknál  is ott van a boxer, vagy a fecske fazon. 

Néha jó, ha van egy kalap az embernél.

Néha jó, ha van egy kalap az embernél. (fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top