nlc.hu
Trend
Magára tetováltatta Karácsony Gergelyt egy 18 éves lány

Magára tetováltatta Karácsony Gergelyt egy 18 éves lány: „Nem bántam meg”

A főpolgármester személyesen is szemügyre vette az őt ábrázoló művet.
Karácsony Gergely

Immár Karácsony Gergely arcát viseli magán a 18 éves Dorci. Mint a Blikk írja, a Nagy Diófa utcai tetoválóstúdió recepciósa a lábára tetováltatta a főpolgármestert, a 7 centis portré mellett pedig a „Daddy” (azaz: “apu”) felirat is szerepel (a fiatalabb korosztály tagjai ugyanis “apunak” szólítják Karácsonyt). A szalont a napokban személyesen látogatta meg Karácsony Gergely is, miután egy TikTok-videóból megtudta, hogy a recepciós lány az ő arcát viseli a bőrén mostantól élete végéig.

“Igazából megittunk egy pár sört, majd kitaláltuk ezt a fantasztikus ötletet, hogy csináljuk meg. Halál komolyan. (…) Karácsony Gergő tök jó fej, aranyos. (…) Zárás után csináltuk, szóval szórakoztunk is közben” – mesélte a lapnak az alkotó, Kristóf.

A 18 éves Dorci azt nyilatkozta, hogy nem bánta meg a tetoválást: “Teljes mértékben poénnak indult. (…) Nem bántam meg, ha a későbbiekben meg is bánnám, bármivel el lehet takarni.”

Elmondták, hogy a főpolgármesterrel való találkozás vicces és váratlan volt. Kristóf szerint Karácsony nagyobb zavarban volt, mint ők, és meglepő volt számára, hogy a saját arcát látja vissza valaki máson.

“Kicsit zavarba jöttem. A lány egyébként nagyon helyes volt, és megígértem neki, hogy mindent megteszek majd, hogy ne kelljen megbánnia azt a tetoválást” – válaszolta a Blikknek Karácsony Gergely arra a kérdésre, hogy mit szólt a tetováláshoz.

Kiemelt fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top