nlc.hu
Trend
Sarolta hercegnő ilyen barátságkarkötőt adott Károly királynak

Sarolta hercegnő ilyen barátságkarkötőt adott nagyapjának, Károly királynak

Sarolta hercegnő és Károly király közötti kapcsolat, amit egy barátságkarkötő szimbolizál, bemutatja a család kötelékét és stílusát.

Károly egy zsinórkarkötőt viselt a jobb csuklóján, amikor  július 17-én Kamilla királynéval távozott a parlament állami megnyitójáról. A brit uralkodó nemrég viselte a piros és sárga csavart szálú kiegészítőt, amely úgy néz ki, mint amit a hétvégén 9 éves unokája, Sarolta hercegnő viselt.

Károly Király

Fotó: Getty Imeges

Sarolta hercegnő és Károly király közötti különleges kapcsolatot szimbolizálja a barátságkarkötő, amelyet a kis hercegnő ajándékozott nagyapjának, és amelyet nemrégiben a király is viselt. A karkötők hasonló stílusban készültek, mint amit Sarolta nyáron viselt, így ez a gesztus nem csupán divattal kapcsolatos, hanem mélyebb érzelmi és családi jelentéssel is bír.

Sarolta hercegnő

Fotó: Getty Images

Sarolta hercegnő és Károly király gyakori egyeztetése és hasonló stílusú ruhaválasztásaik kiemelik a generációk közötti kötelékeket a királyi családban. A kis hercegnő és nagyapja közös megjelenései, ahol hasonló kiegészítőket viselnek, jól mutatják, hogy a családi tradíciók és a modern divat összefonódása hogyan képezi a brit királyi család identitását.

A karkötők nem csupán külső megjelenésüket illetően hasonlítanak egymáshoz, hanem azt is szimbolizálják, hogy Sarolta hercegnő és Károly király között erős és közeli kapcsolat van. A fiatal hercegnő gesztusa, hogy saját karkötőjét ajándékozta nagyapjának, mély kötődést mutat a család iránt és az összetartozás fontosságát is kiemeli.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top