Jennifer Aniston után Kim Kardashian is halspermával szépül

F. B. | 2024. Július 25.
Ép ésszel szinte felfoghatatlan kozmetikai kezelés hódít a hollywoodi sztárok körében, akik manapság a lazac spermára esküsznek!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy létezik egy olyan eljárás, amely azt ígéri a páciensek számára, hogy feszesebb, szebb és fiatalosabb bőrük lesz, ha lazac spermával kezelik az arcbőrüket. A kezelést Jennifer Aniston hozta be igazán a köztudatba, aki elárulta, ő maga is kipróbálta ezt a nem mindennapi eljárást. Úgy tűnik azonban, hogy nem ő az egyetlen híresség, aki nyíltan mert beszélni erről a kezelésről, saját valóságshow-jában ugyanis Kim Kardashian is megemlítette egy mondat erejéig, hogy elvégeztek rajta egy ilyen kezelést.

Fotó: Getty Images

Mit ígér pontosan az eljárás? 

A National Library of Medicine című szakfolyóiratban megjelent tanulmány szerint azonban a szóban forgó halsperma arckezelés igenis hatásos. Több kutatás is kimutatta ugyanis, hogy a lazacoktól származó sperma visszaállítja a bőr rugalmasságát, helyreállítja a nedvességgátat és csökkenti a gyulladásokat. A kezelés Dél-Koreából, K-beauty trendként indult, de már az Egyesült Államokban is meglehetősen népszerű. Száraz, sérült és vízhiányos bőrűek számára ajánlják a leginkább.

Jennifer Aniston nem igazán esküszik rá

A kezelést a hollywoodi legendának a kozmetikusa ajánlotta , ő pedig  – érthető módon – kissé meglepődött. „Először is azt kérdeztem, hogy ezt komolyan mondod? Hogyan szerzik meg egyáltalán a lazac spermáját?”  

Végül azonban alávetette magát a kezelésnek, azonban mint mondta, nem érzett különösebb változást a bőrén. 

Kim Kardashian is kipróbálta

A Kardashian klán második leggazdagabbika egy forgatás szünetében, édesanyjának árulta el a megdöbbentő titkot, miszerint ő is kipróbálta a furcsa eljárást. Sajnos azonban több információt nem osztott meg a nézőkkel. Az eredmény azonban egészen látványos a celebnő bőrén, ugyanis 43 évesen jó pár évet letagadhatna a korából. 

Via

Exit mobile version