nlc.hu
Trend

Halspermával szépült Jennifer Aniston

Halspermával szépült Jennifer Aniston

A világhírű színésznő sokféle szépítő eljárást kipróbált már. Elárulta, melyik vált be neki a legjobban.

Jennifer Aniston a WSJ magazinnak adott, friss interjújában arról is beszélt, milyen módszerekkel őrzi meg fiatalos külsejét. A színésznő bevallotta, szinte bármit hajlandó kipróbálni, egyszer legalábbis biztosan. A legbizarrabb eljárás pedig, melyet valaha elvégeztetett magán, egy halsperma arckezelés volt.

A kezelést a kozmetikusa ajánlotta neki, ő pedig  – érthető módon – kissé meglepődött. „Először is azt kérdeztem, hogy ezt komolyan mondod? Hogyan szerzik meg egyáltalán a lazac spermáját?”

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

A színésznő végül úgy döntött, ad egy esélyt az eljárásnak, azonban utána nem vett észre különösebben nagy változást a bőrén. Ő maga mostanában leginkább a peptidinjekciókra esküszik – az eljárás serkenti a sejtforgalmat, valamint a kollagén- és elasztintermelést –, úgy véli, hogy ez a jövő.

A National Library of Medicine című szakfolyóiratban megjelent tanulmány szerint azonban a szóban forgó halsperma arckezelés igenis hatásos. Több kutatás is kimutatta ugyanis, hogy a lazacoktól származó sperma visszaállítja a bőr rugalmasságát, helyreállítja a nedvességgátat és csökkenti a gyulladásokat. A kezelés Dél-Koreából, K-beauty trendként indult, de már az Egyesült Államokban is meglehetősen népszerű. Száraz, sérült és vízhiányos bőrűek számára ajánlják a leginkább.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top