nlc.hu
Trend
Nicole Kidman legikonikusabb ruhái

A fiatal ausztrál csillagtól egészen a hollywoodi királynőig – Nicole Kidman stílusevolúciója

Nicole Kidman stílusát az elmúlt évtizedekben a letisztult elegancia jellemezte, ennek ellenére soha nem félt attól, hogy egy teljesen új arcát mutassa meg a világnak. Nosztalgiaképp összeszedtük az Oscar-díjas színésznő legikonikusabb ruháit!

Az Oscar- és ötszörös Golden Globe-díjas színésznő, vagyis az 57 éves Nicole Kidman igazi legendának számít, hiszen egy csapásra betört az amerikai filmiparba és azóta is állandó szereplője Hollywoodnak. Az énekesnő 1983-ban tűnt fel a BMX banditákban, hét évvel később pedig már az akkor világsztárnak számító Tom Cruise mellett játszhatott. Nicole Kidmannek több mint 100 film van a háta mögött, a Babygirl című filmben nyújtott alakításáért pedig a legjobb színésznőnek járó díjat is elnyerte a Velencei Filmfesztiválon. A színésznő sajnos nem tudta átvenni a neki járó díjat, mivel a díjátadó előtt értesült édesanyja haláláról. Az általa kiadott közleményben azt írta, hogy ez a díj neki szól, hiszen ő formálta és irányította. 

Meghatározó a divat világában 

Nicole Kidmant még az sem tudta letaszítani a trónról, hogy egy időben annyira túlzásba vitte a plasztikai műtéteket, hogy alig lehetett felismerni. A botox kezelések hatására a mimikája is tönkrement. Ennek ellenére úgy tűnik, a színészi karrierje átvészelte a beavatkozásokat, a divat világában pedig továbbra is meghatározó szerepet tölt be: ruhaösszeállításaival évről évre meglep minket, hiszen a színésznő soha nem félt attól, hogy egy teljesen új arcát mutassa meg a nagyvilágnak. Kidman a szolidabb és az elegánsabb stílust képviseli, az utóbbi pár évben viszont már néhány merészebb ruhadarabot is bevállalt. 

Nicole Kidman

Ezek voltak Nicole Kidman legikonikusabb ruhái (Fotó: Getty Images)

Ezek voltak Nicole Kidman legemlékezetesebb ruhadarabjai 

Nicole Kidman 1990-ben találkozott először Tom Cruise-zal, majd egy év randizás után kötötték össze az életüket. „Gyakorlatilag levett a lábamról” – emlékezett vissza Kidman egy 2002-es Vanity Fair interjúban. A páros 1994-ben a Mary Shelly Frankenstein című művének premierjén vett részt. 

Nicole Kidman
Megnézem
Összes kép (9)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top