nlc.hu
Trend
Brutálisan átalakult a plasztikai műtétektől a nő

Brutálisan átalakult a plasztikai műtétektől a nő – ezt reagálta a kritikákra

Plasztikai műtétre vállalkozott, de utolérték a kritikák a fiatal nőt. A kérdések és kritikák jogosak vajon?

Egy influenszer úgy döntött, hogy Törökországba repül némi frissítő arcfelvarrásra. Amanda azonban akkor még nem gondolta, hogy hirtelen a trollok célkeresztjébe kerül. A Dugheed néven ismert online tartalomgyártó viszont nem hagyta szó nélkül, hogy „a másik Katie Price”-nak nevezték. Szerinte teljesen rendben van, ha valaki befektet a megjelenésébe, és szerinte az új arca „szuper lett”.

Jó  ötletnek tűnt

Amanda már nem újonc a kozmetikai beavatkozások terén. Előzőleg szemhéjplasztikán és a híres „török fogak” kezelésen is átesett, így a következő lépés tulajdonképpen logikus is volt: irány az arcfelvarrás. „Marbellán jártam, és amikor megláttam egy nevetőráncot a szám mellett, tudtam, hogy ideje lépni” – mondta. Nem várt túl sokáig, azonnal felhívta sebészét, és már szervezte is az utat Isztambulba.

A beavatkozás után Amanda gyorsan posztolt is TikTokon, megmutatva a friss eredményeket. Büszkén mesélt arról, hogy szinte semmilyen duzzanata vagy zúzódása nem volt, és bár az arca még gyógyul, már most is elégedett az eredménnyel.

Fotó: Tiktok

Fotó: Tiktok

Trollok vs. valóság

Nem mindenki osztozott azonban Amanda lelkesedésében. Ahogy posztjai elkezdtek terjedni a világhálón, néhány troll nem hagyta szó nélkül új kinézetét. „Katie Price skót változatban” – írta valaki. „Amikor Katie Price-t rendeled a Wish-ről” – szúrt oda egy másik. De Amanda mégsem hagyta magát. „Ez az én életem, az én döntésem” – vágott vissza. „Nem másolok senkit, és főleg nem Katie Price-t”.

Sőt még egy kis humort is vitt a helyzetbe. „Az emberek azt mondják, hogy a műtétem után az arcomat a térdemtől húzták meg, de nézzetek meg két hét múlva: fantasztikusan fogok kinézni” – mondta nevetve.

Fotó: Tiktok

Fotó: Tiktok

Miért ne lenne rendben?

A közösségi média világában mindenki célpont lehet, ha arról van szó, hogy ki milyen plasztikai beavatkozást végeztet. De Amanda nem zavartatja magát. „A külsőmből élek, ez számomra egy befektetés” – magyarázta. „Ha valamiért én döntök úgy, hogy változtatok magamon, az az én dolgom. Senkinek sem tartozom magyarázattal” – tette hozzá.

Katie Price-t sokan kritizálták az évek során a rengeteg műtétje miatt, de Amanda hangsúlyozta: „Ez az első arcfelvarrásom. Hagyjátok, hogy mindenki azt csináljon a testével, amit akar!”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top