nlc.hu
Trend
Kafi Rea Milla férjhez ment

Férjhez ment az Ázsia Expressz egykori versenyzője, Kafi Rea Milla

Kaszkadőr kedvesének fogadott örök hűséget Kafi Rea Milla, modell, az Ázsia Expressz egykori versenyzője - írja a Bors.

Kecskés Enikő és Kafi Rea Milla az Ázsia Expressz 2023-as évadában versenyeztek együtt. A két modell azóta is közeli barátságot ápol, olyannyira, hogy Kafi még az esküvőjére is meghívta Enikőt.

Férjhez ment az Ázsia Expressz egykori versenyzője, Kafi Rea Milla

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Kafi és párja ugyan eredetileg jövőre tervezte az esküvőt, de végül egy hirtelen döntéstől vezérelve előrehozták a nagy napot, és elképesztően gyors tempóban szervezték meg az esküvőt.

Emlékeszem, amikor először voltam Daalarna bemutatón modellként. Álmodoztam, hogyha egyszer feleség leszek, akkor az ő ruhájukban szeretnék lenni. Most ez az álom valóra vált

 

– mondta Kafi a márka Instagram-oldalán, aki Kafiya Said Mahdiként látta meg a napvilágot, és 14 éves kamaszként egy kényszerházasság miatt menekült el Szomáliából.

A népszerű modell egy vele készült interjúban elmondta, hogy az édesanyja – az apjával ellentétben – mindig mellette állt és támogatta őt. 

Nagyon mérges voltam. Tudtam, hogy semmiképpen nem akarok valakinek a felesége lenni, de gyerek voltam, úgyhogy elképzelésem sem volt arról, mindezt hogy kerülhetem el. Szerencsére anyukámnak volt egy terve: mindent neki köszönhetek, ő találta az embercsempészt, teremtette rá elő a pénzt és szervezte meg a szökésemet. Anyukám nagyon sírt. Én azt mondogattam, hogy majd jövök látogatóba. Naiv voltam. Nem hittem volna, hogy ilyen hosszú ideig nem látom őt”

– mondta korábban Kafi a story.hu-nak, aki azóta sem bocsátotta meg édesapjának a tettét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top