nlc.hu
Trend
Parfümteszt! Ez a legfinomabb őszi illat

Ez a legfinomabb őszi illat! – Leteszteltük a Bvlgari Omnia Crystalline parfümöt

Egy parfüm, ami igazi társ a szeszélyes tavaszi, és az egyre rapszodikusabb őszi hónapokban. Ráadásul a 20 éves sikerterméket, most még tökéletesebbé fejlesztették!

Míg nyáron a friss, citrusos, élénk illatok a nyerők nálam, addig tavasszal a vibráló illatokat keresem, amik a természet újjászületésére emlékeztetnek. Télen pedig jöhetnek a meleg, kissé nehézkes, sok téli fűszert (csillagánizs, szegfűszeg, fahéj) idéző parfümök. De mi a helyzet az ősszel? Ez az időszak, amire egyáltalán nem könnyű megtalálni a tökéletes parfümöt, hiszen az egyik nap 23 fok van, és szinte a tavaszt idézi az időjárás, a másik nap pedig már alig éri el a hőmérő higanyszála a 15 fokot, és legszívesebben egy télies teával bekuckózva ülnék a nappaliban.  Hát, innen indulva kezdtem el tesztelni szeptember közepén, a Bvlgari Omnia Crystalline EdP termékét.

Omnia Crystalline Eau de Parfum a Bvlgari

Omnia Crystalline Eau de Parfum a Bvlgari

Azonnal érezni a domináló illatokat

Abban szerintem sokan megegyezhetünk, hogy ősszel is szükségünk van a frissességre, és ebben a Crystalline egyedülálló. Az első dolog, amit kiérzek a parfümből, az a frissesség. Olyan, ami egyszerre emlékeztet a tiszta ruhákra, és egy virágoskertre, ami tele van lótusszal és jázminnal. Elolvasva a termék ismertetőjét nem is járok messze az igazságtól, mivel az immár 20 éves Omnia Crystalline legfontosabb jellemzője az egyedülálló frissessége. Ami pedig a gyümölcsöket és a virágokat illeti: a körte, a zöld mandarin, a lótusz, a jázmin és a szantálfa dominál.

Utóbbit, vagyis a szantálfát, nekem csak nehezen sikerült fellelnem az illatban, viszont nálam ősszel igazi jolly joker a szantálfa, a pézsma és a púder egy parfümben. Egyébként pont ebben, vagyis a szantálfa-pézsma összetevőkben újították fel a 20 éve hódító illatot 2024-ben!

Tartós, de nem tolakodó

A frissesség után a lendület, ami eszembe jut, amikor magamra permetezem az illatot. Kétségtelen tény, hogy mindkettőhöz – vagyis a friss, és a lendületes jegyhez – a zöld mandarin járul hozzá a leginkább. Ettől viszont picit féltem, mivel a citrusos illatok, inkább nyáron a kedvenceim, viszont itt a mandarin  a korábban felsorolt esszenciákkal pont megtalálja azt a középutat, aminek köszönhetően nyáron, tavasszal és ősszel is kiváló választás lehet, ha parfümöt keres az ember.

Az Omnia Crystalline úgy hordoz magában erős, intenzív illatokat, hogy az mégsem lesz tolakodó. A parfümöt sokáig (nálam 4-5 órán át) éreztem a csuklómon és a karomon, de az intenzivitása ezzel együtt sem volt zavaró a villamoson mellettem utazók számára. Legalábbis nem szóltak érte. 

Ez a legfinomabb őszi illat! - Leteszteltük a Bvlgari Omnia Crystalline parfümöt

Tenyérbe született üvegcse

Itt az ideje, hogy beszéljünk az üvegről. Megpróbáltam egy fotóval illusztrálni (lásd fent), hogy mennyire tökéletesen illeszkedik a tenyérben ez a parfümös üveg. Finom a kidolgozása, ugyanakkor nem csúszik ki a kezünkből, a “kupak” is erősen tartja magát, így az sem fog leesni. Bevallom nekem iszonyat picit a tenyerem, szóval – bár nem ez az elsődleges egy parfümnél – iszonyatosan örültem, hogy ennyire “kompakt” a termék kialakítása, és erre is figyeltek. 

Összességében azt mondanám, hogyha olyan illatot keresel, ami tavasztól decemberig a friss, élénk és üde jegyeket hordozza, de nem tolakodó és nem is bántóan édes, akkor tégy egy próbát az Omnia Crystalline új, még tökéletesebb verziójával.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top