5 hónap alatt 8 ruhaméretet fogyott a nő ezzel a módszerrel

CS.Á. | 2024. Október 02.
Módszere egyszerű, viszont annál hatásosabb.

Egy TikTok felhasználó, Michelle Cooper 8 ruhaméretet fogyott mindössze 5 hónap alatt. Elmondása szerint pedig ehhez nem volt szüksége semmilyen orvosi beavatkozásra, csupán három egyszerű dolgot tett minden nap. És úgy döntött, megosztja ezt mindazokkal, akik belefáradtak a sikertelen fogyókúrákba üzenve, hogy próbálják ki ezt a módszert, mert így lehetőségük lesz sikeresen fogyni anélkül, hogy le kellene mondaniuk a finom falatokról.

Először is, teljesen megváltoztatta a reggeli étkezését. Korábban szénhidrátban gazdag ételeket evett a nap elején, mint amilyen például a zabkása, a gabonapelyhek és a pirítós. Ezeket azonban proteinben gazdag élelmiszerekre cserélte. Tojás és bacon, rántotta füstölt lazaccal, vagy éppen tojás lencsével került a tányérjára a korábbiak helyett.

Emellett jelentősen megnövelte a zöldségek mennyiségét étrendjében. Mint mondja, ha ízletes recepteket találunk, sokkal könnyebb lesz rendszeresen zöldségeket fogyasztani, ami elengedhetetlen a fogyáshoz.

@michellecooper1000 comment 5 fay challenge if you're fed up of soul destroying eat less move more bull & are ready to drop dress sizes without going hungry #weightlossmadesimple #easyweightlosstips #nodietweightloss #weightlosspostpartum #nutritionistadvice #dietsdontworkforme #fatlossadviceforwomen ♬ original sound - Michelle | Fat Loss Bestie

Utolsó pontként pedig bevezette az úgynevezett „étkezési ablakot”, vagyis meghatározott időpontokban evett, és elhagyta a késő esti nassolást is. „Amikor befejeztem az esti vacsorát, az volt az utolsó étkezésem aznapra” – magyarázta. Reggelit 9 órakor, ebédet 14 órakor, vacsorát pedig 18 és 20 óra között fogyasztott, így biztosította a 12 órás böjt időszakát minden egyes nap.

Korábban az ő kísérletei is többször vallottak kudarcot, azonban mindenkit arra biztat, ne adja fel, mert ha neki sikerült, akkor másoknak is fog.

via

Exit mobile version