nlc.hu
Trend

44 kilót fogyott a nő

Elviteles kaja helyett főzni kezdett, így adott le 44 kilót

Sokáig depresszióval küzdött, ezért nem tudott lefogyni.

Tiffany Stapleton mindig is túlsúlyosnak tartotta magát, és mentális egészségügyi problémákra fogta, amiért evésfüggő lett.

Az ügyfélszolgálati tanácsadó depresszióval küszködött külföldi utazásai során, és a legtöbb éjszaka elvitelre választott pizzát, chipset és hamburgert, ezekett követték a ropogtatnivalók és a csokoládé. Négy éves külföldi tartózkodása alatt napi 4000 kalóriát fogyasztott.

Tiffany, a Liverpool állambeli Merseyside-ből azt mondta, csak az evéstől érezte jól magát.

A 27 éves Tiffany 2016-ban elhagyta az Egyesült Királyságot, hogy egyedül utazzon Ausztráliában, és azt mondja, hogy ez idő alatt depresszióval kezdett küszködni. Szerencséjére aztán találkozott „fitnesz-fanatikus” barátjával, Jordannel, aki motiválni kezdte. 2020-ban mindketten Új-Zélandra költöztek, és ott ragadtak a zárlat alatt. Ekkor hagyta abba Tiffany az elviteles ételek fogyasztását, és főzni kezdett. Rájött, hogy fiatal még ahhoz, hogy túlsúlya miatt alig bírja szusszal a napi sétáikat, így változtatott: fejleszteni kezdte állóképességét azzal, hogy minden nap hosszabb sétákat tett, és végül egy órás túrákra mehetett Jordannel.

Hat hónap alatt 31 kilót volt képes leadni, és Tiffany beleszeretett az edzésbe. Amikor 2020 augusztusában visszatért az Egyesült Királyságba, Tiffanynak megvolt a magabiztossága, hogy csatlakozzon egy edzőteremhez.

Mióta megváltoztatta életmódját, Tiffany 22-es méretéből 8-10-es méretre fogyott, és összesen 44 kilót adott le.

alma és fánk hízás, fogyás

fogyás(Illusztráció: Pexels.com)

(Fotók Tiffany átalakulásáról)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top