nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi vallomása

Tóth Gabi: „Lefogytam és féltem az emberektől”

Tóth Gabi Palik László műsorának vendége volt, ahol őszintén beszélt nehéz időszakáról.

Tóth Gabi tabuk nélkül beszélt Palik Lászlónak a magánéletéről, a beszélgetés során szóba került az Eucharisztikus Kongresszuson való fellépése is, amikor is a pápa előtt énekelt, ami miatt miatt rengeteg támadás érte. Ennek kapcsán elárulta: ez rettenetesen megviselte – szúrta ki a Blikk

Tóth Gabi vallomása

Fotó: Sajtószoba

„Voltak már ebből problémáim, ugyanis sokszor túlzottan másokra figyeltem. Bizonyítani akartam, hogy itt vagyok, és szerettem volna, hogy mindenki szeressen. Nagyon mély történeteket osztanak meg velem az emberek, ami egyben nagy felelősség is, hisz kapaszkodóként néznek rám. El tudom fogadni, hogy irritálónak tartanak, mert van egy nyüzsgő energiám. A számok azt mutatják, hogy minél több támadást kaptam, annál több szeretetet is. Amikor a pápa előtt énekelhettem, azt a meghurcolást, amit azért kaptam, álmomban nem gondoltam volna. Lefogytam és féltem az emberektől, nagyon kemény időszaka volt ez az életemnek. Engem ez nagyon megerősített, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt átélhettem, mert azt érzem, ezt a terhet kibírtam, ugyanis megkaptam hozzá az erőt, hogy elbírjam. Emellett pedig sok szeretetet kaptam” – mondta Tóth Gabi.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top