nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi már két éve alig alszik rendesen

Tóth Gabi már két éve alig alszik

Az énekesnő egy blogbejegyzésben fakadt ki: kislányát nagyon nehéz elaltatni, ezért a születése óta alig alszik a sztáranyuka.

Tóth Gabi kislánya, Hannaróza nem sokkal a karantén előtt jött világra, és december elején ünnepelték a második születésnapját. A vírushelyzet miatt csak a szűk családi körrel találkozott. Szeptemberben még azt nyilatkozta az énekesnő, hogy a kislánya nem nagyon  beszél, így attól tart, nem fogja megértetni magát a bölcsődében.

tóth gabi fellépés kettősség

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Az énekesnő a blogbejegyzésében arról számolt be, hogy szinte retteg az altatástól, olyannyira, hogy már délután görcsbe rándul a gyomra, ha csak rágondol az esti rutinjukra. Arra is panaszkodott, hogy sok kéretlen tanácsot kap, sőt, többen ítélkeznek is felette, így már folyamatosan azon gondolkozik, hogy ő a világ legrosszabb anyukája. Hogy elhessegesse ezeket a gondolatokat, összegyűjtötte a környezetében élő anyukák altatási praktikáit. Ezek közül többel is próbálkozott már a pár, de saját szokásokat is kialakítottak a siker érdekében.

Akadtak olyan hónapok, amikor csak babakocsiban aludt el. De nem ám csak úgy tologattuk, akkor volt a leggyorsabb a folyamat, ha buckákon tologattuk át közben. Talán emlékeztek rá, egyszer már (jó régen) írtam, hogy mi buckákat csináltunk a szőnyegből (is), meg amiből csak tudtunk, mert minél hepehupásabb volt a talaj, annál hamarabb aludt el a Marcsa.

A bejegyzésben arról is ír, hogy ha nem alszik el rövid időn belül és sokáig, akkor gyermeke felébreszti és utána már nem tud visszaaludni. Sőt, egyáltalán aludni is csak a saját ágyában tud, amiért bevállalja a véget nem érő hisztiket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top