Vége! Csuti meglepő vallomást tett: „Nagyon szerettelek…de ennyi volt a közös utunk!”

F. B. | 2024. Október 03.
A rajongók Csuti bejegyzését olvasva teljesen ledöbbenhettek: vajon tényleg van ok az aggodalomra? Cikkünkből kiderül az igazság!

Meglepő bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Csuti, amelyet olvasva eleinte arra gondolhatunk, hogy véget ért a románca szerelmével, Biankával. Tovább olvasva gondolatait azonban megnyugodhatunk, ugyanis úgy tűnik, barátnője helyett az autóját cserélte le a híresség.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

„Nagyon szerettelek…de ennyi volt a közös utunk! Majdnem 2 évig voltál az életem része, de az elején nem értettük egymást, újdonság voltál nekem, soha nem volt még hasonló sem az életemben, mint te”

– kezdte gondolatait, melyek olvasása közben egy apró sokk érheti a rajongókat. 

„Nem tudtam, hogy töltselek fel úgy igazán, hogy az mindkettőnknek jól legyen, meg kellett ismerjelek, időt kellett hagyni magunknak, mert még azt sem tudtam, hogy ha fékezek egy kicsit a tempóm, téged az is feltölt, mert ilyen vagy. Nem benned van a hiba, te tökéletes vagy, de nekem váltanom kellett, és hiszem, hogy nincsenek véletlen találkozások. Most egy kicsit minden más lesz, nem akarok hazudni, és azt szeretném, hogy tőlem tudd meg, van egy egy másik fél is, és nem tudtam ellenállni.” – írta tovább viccesen gondolatait.

Erős a szerelmük

Csuti korábban azt nyilatkozta, hogy megtalálta a boldogságot szerelme mellett: 

„Soha az életemben nem gondoltam volna, hogy egy generációval fiatalabb hölgy olyan jól tud engem kezelni, mint eddig talán senki soha. Egyszerre barát, társ, szerelem… Hihetetlen jó! Mintha az ő receptorai tökéletesen nyitottak lennének akkor, amikor mondjuk én kretén vagyok. Olyankor otthagy, hogy kipuffogjam magam, aztán visszajön, és ez tök jó” – magyarázta korábban szerelméről Szabó András Csuti. Mint kiderült, már a közös családalapítás is szóba került a párnál.

Exit mobile version