nlc.hu
Trend

Csuti botoxkezelései

Rendszeresen botoxoltat Csuti, a lányának is engedné plasztikai műtéteket

Ismét szépészeti beavatkozáson esett át az üzletember.

Évente jár botoxkezelésre Szabó András Csuti és ezt egyáltalán nem szégyelli. Az üzletember azt tartja, fő a mértékletesség, azaz nem szabad a plasztikázás rabjává válni. Minderről a Ripostnak beszélt Kulcsár Edina exférje, aki már egy ideje boldog párkapcsolatban él a jóval fiatalabb barátnőjével.

csuti

Csuti szerint az évi egy botox bőven belefér – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nem látom, ebben mi lenne a rossz. Természetesen azon sok múlik, hogy alapvetően mi az indíték, ha tenni szeretnénk a küllemünkért. Egyáltalán nem mindegy, hány évesen, mit és miért, valamint melyik klinikán – és talán, ami a legfontosabb -, milyen doktorral szeretnénk elvégeztetni a beavatkozást” – jelentette ki Csuti, aki szerint a számos eltorzult arcú és testű híresség jó elrettentő példa lehet a mértékletességre.

A kétgyermekes apa elárulta a bulvárlapnak, nem zavarná, ha plasztikáztatna majd a lánya. “Szeresse önmagát, ahogy van, de bevallom, ha és egyáltalán “tízen év” múlva előrukkolna, hogy szike alá szeretne feküdni, mert úgy boldogabb, kiegyensúlyozottabban érezné magát, akkor azon a klinikán, annál a doktornál, amit én ideálisnak és biztonságosnak gondolok, megengedném neki” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top