nlc.hu
Trend

Szabó András Csuti a gyerekek felügyeletéről

„Tökéletesen jól működik” – Szabó András Csuti és Kulcsár Edina megállapodtak a gyerekek felügyeletéről

A válás óta Csuti igyekszik minőségi időt tölteni a gyerekekkel.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina év elején jelentették be szakításukat. A volt párnak kettő közös gyermeke van, Nina és Medox. Azóta mind a két félre ismét rátalált a szerelem, és bár kezdetben úgy nézett ki, nem lesz békés a válás, ma már nagyon jól működnek együtt, mint egy mozaikcsalád.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

Csuti most a TV2 Mokkában mesélt arról, hogyan sikerült exfeleségével megállapodni a gyerekek felügyeleti jogán. 

„Megbeszéltünk egy felosztást, ettől egyébként tökéletesen el is tudunk térni, hogy ha arról van szó. Ez tökéletesen jól működik. Megvannak azok a hétköznapok, amikor velem vannak, azok a hétköznapok, amikor nála. Ugyan ez igaz hétvégére is. De ha közben van bármilyen olyan program, amire szeretnénk elvinni a gyerekeket, akkor függetlenül attól, hogy kinél vannak, a másik nagyon korrekten beleegyezik, hogy ha azt látja, hogy ez tényleg a gyerekeknek jó program, akkor simán mehetnek olyan napokon is, amikor eredetileg nem vele kellene, hogy legyenek” – mesélte az üzletember, aki arról is beszélt, hogy a válás óta sokat változott a kapcsolata gyermekeivel, akikhez most még közelebb érzi magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top