nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina kiakadt az álhírektől

Kulcsár Edina: „A gyerekeimnek van apja, és ezt a szerepet soha senki más nem fogja betölteni”

Nagyon feldühítette magát Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti év elején jelentették be, hogy külön válnak. Azóta mindketten találtak új párt maguknak. 

kulcsár edina

Kulcsár Edina (Fotó: ZsShow time)

Mivel Edinának és Csutinak két közös gyermeke is van, igyekezett a pár békésen elválni, és azóta is sokat dolgoznak azon, hogy a gyerekek, Nina és Medox a legkevesebbet érezzék az esetleges feszült helyzetből. Edina és új szerelme  Varga Márk, azaz G.w.M., akinek szintén van már gyermeke, napokban azt is elmondták, tervezik, hogy egyszer majd közösen is belevágnak a baba-projektbe. Ezzel egy időben napvilágot láttak olyan hírek is, amik arról szóltak, hogy a rapper átvette Csuti szerepét Medoxék életében. Edina most a 24 óráig elérhető Instagram-történetében öntött tiszta vizet a pohárba. 

A gyerekeimnek van apja, és ezt soha senki más nem fogja betölteni ezt a szerepet, csakis az apjuk. Történt, ami történt, megbeszéltünk mindent. Mind a ketten azon vagyunk, hogy csak és kizárólag a gyerekeink érdekeit vegyünk figyelembe. Nagyon szeretjük őket mindketten értelemszerűen, és szeretnénk mint anya, mint apa szerepben tetszelegni náluk” – mondta a sztorijában Edina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top