nlc.hu
Trend
Dua Lipa esete a legrövidebb rövidnadrággal

Dua Lipa rövidnadrágjánál nem létezik rövidebb rövidnadrág

Dua Lipa szereti feszegetni a határokat az öltözködésében. Az új fekete forrónadrágja például nyugodtan indulhatna a világ legrövidebb rövidnadrágja címért a Guiness Rekordok Könyvében.
Dua Lipa

Austinban lépett fel a Grammy-díjas énekesnő, Dua Lipa, ahol az Austin City Limits fesztiválon zenélt. Jellemzően nem szokta túlöltözni a fellépéseit, de most ebben is szintet lépett: mindössze egy fekete fűzőben és egy forrónadrágban állt színpadra. Természetesen a szerelését ő maga is rögzítette, és a backstageből egy fotósorozatot is küldött magáról az Instagramon a rajongóinak – fedezte fel az in.hu.

Ha már Texasban járt, a stílusát is igyekezett a country hazájához igazítani. De az öltözéke legfeltűnőbb része kétségtelenül az ultrarövid, fekete forrónadrágja volt. A mininacit egy térdig érő, szegecses bőrcsizmával és egy hozzá illő táskával bolondította meg.

Cowboy témában aztán egy fekete bőrmellény is csatlakozott a szerkóhoz. Az ultradögös összképhez még gyűrűk és egy nyaklánc is hozzátartozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top