Így még biztosan nem próbáltad tisztítani a fehér cipődet

D. A. | 2024. Október 14.
Te is folyton küzdesz azzal, hogy a fehér cipőidet tisztán tartsd? Újabb módszerrel jövünk, ami segíthet a lehetetlennek tűnő küldetésben.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb trendje kétségkívül a fehér edzőcipő vagy sneaker. Hordjuk farmerrel, szoknyával, elegánsabb megjelenéshez és rohanós hétköznapokon is, hiszen igazi jolly joker darab. Ritka az ilyen multifunkciós lábbeli, ami ráadásul még kényelmes is – persze ez magyarázza, hogyan tudott ekkora népszerűségre szert tenni.

Az egyetlen probléma, amit felróhatunk neki, hogy nagyon hamar koszolódik. Ha az időjárás nem úgy alakul, máris megvan a baj, és ember legyen a talpán, aki a szürke vagy sárga foltokat képest levarázsolni a felületéről.

Korábban már mutattunk két trükköt is a tisztántartására – az egyikhez fogkrém a másikhoz micellás víz kellett – most azonban egy egészen új módszert hoztunk, hála a TikToknak. Ehhez csipán egy gőztisztítóra van szükség, ezzel kell végig fújni a cipőt.

Ahogyan a Citrompor nevű felhasználó videója is mutatja, a gőz olyan szépen eltávolítja a szennyeződéseket, mint semmi más, hiszen a legapróbb részekbe is beül, nem mellesleg pedig szagtalanít is. Az előtte-utána állapot magáért beszél, úgyhogy ha van otthon ilyen szerkezeted, érdemes vele egy próbát tenni!

@citrompor Válasz @StefiBalogh85 részére Kattints a profilomon található linkre! ☺️ #reklám #gőztisztítógép #gőztisztító #citrompor #takaritas ♬ eredeti hang - Citrompor 🍋
Exit mobile version