nlc.hu
Trend

Így hordd a fehér sportcipőt!

Így hordd a fehér sportcipőt!

A fehér sportcipő az idei tavaszi-nyári hónapokban is trendi alapdarab lesz. Mutatjuk, mi mindennel kombinálhatod stílusos módon.
Fehér sportcipő

A fehér sportcipők évek óta stabilan divatban vannak és ez nem változik ebben a most induló tavaszi-nyári szezonban sem. A vászon tornacipőktól a chunky sneakerekig mindenféle típusú sportcipőn dívik a fehér szín. A lábbeli ráadásul tökéletes alapddarab, hiszen sokoldalúan kombinálható a legkülönfélébb stílusú outfitekkel. Az alábbi galériában ehhez adunk némi inspirációt.

Fehér sportcipő divat
Megnézem
Összes kép (8)

Így óvd meg a sportcipőd állapotát!

A sportcipők egyik bosszantó tulajdonsága – színtől függetlenül persze –, hogy a viselés során ráncok, repedések, horpadások keletkezhetnek rajtuk, legfőképpen az orr környékén. Ez azonban megelőzhető egy ügyes kis találmány, a törésvédő segítségével. Ezt a rugalmas műanyagból készült „pajzsot” a cipőbe kell helyezni és benne tartani akkor is, amikor viseled. Az alátámasztásnak köszönhetően megmarad a cipők tökéletes alakja. A törésvédőt nem csak új sneakerekbe érdemes tenni, de egy régi, megfáradtabb darab állapotán is sokat javíthatsz vele.

És hogyan lehet újra hófehér a sportcipőd? Ide kattintva olvashatod tippjeinket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top