nlc.hu
Trend

A fehér cipők legjobb barátja a micellás víz

A fehér cipők legjobb barátja a micellás víz, mutatjuk miért

Akármennyire vigyázol, a fehér cipőid egy-két nap alatt elkezdenek bekoszolódni? Van egy jó hírünk, amivel új megvilágításba kerül minden.

Még mindig fénykorukat élik a fehér edzőcipők és sneakerek. Persze, nagyon jól néznek ki, igazán trendivé teszik a megjelenést, csak az az apró bökkenő, hogy kábé azonnal koszosak lesznek. A folyamatos mosás nem opció, mert nem biztos, hogy mire újra fel akarod venni, megszárad – ráadásul nem is annyira előnyös a cipő minőségének szempontjából.

Szerencsére a TikTok – mi más – erre is tartogat megoldást. A #goodhousekeeping osztott meg egy videót arról, hogy a micellás víz mennyire hasznos erre a célra. A terméket általában az arcápolási rutin részeként használjuk, mert nagyon jól eltávolítja a bőrről a sminket, a szennyeződéseket és a felesleges zsírt is. Gyakorlatilag a micellákon keresztül magához vonzza ezeket, ezért annyira hatásos a cipőre rakodó kosz ellen is.

Nem kell mást tenned, mint egy vattapamacsra csepegtetni belőle, és máris kezdődhet a tisztogatás. Lehet használni a gumin, műbőrön, sőt, még vásznon is, utóbbiból is nagyon szépen kiszedi a foltokat. Súrolás helyett inkább többször menj át a megtisztítandó részen, és olyan lesz a végeredmény, amit a videóban is láthatsz!

@goodhousekeepingofficial

Beauty Lab Director Birnur Aral says this is likely due to the detergent solution in micellar water + the mechanical blotting action. Who knew?! 🤯

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic
Ez is érdekelhet Morticia Addams Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top