nlc.hu
Trend

Sneaker fehérítése

Ezzel a trükkel azonnal hófehér lesz a sneakered

A szandálszezont hamarosan felváltja a sportcipők időszaka, ezért praktikus, ha van egy gyors tisztító trükk a tarsolyodban.

Szeretjük a sneakereket, mert praktikusak, kényelmesek és ugyanúgy felvehetők egy lazább hétköznapra, mint egy elegánsabb összeállításhoz, persze ehhez az is fontos, hogy tisztán tartsuk őket, amennyire csak lehetséges.

Sneaker

Fotó: Getty Images/monkeybusinessimages

Egy ideális világban mondjuk ezek a surranók taszítanák a port és az esőt, de addig is, amíg feltalálják ezt a megoldást, maradnak az olyan házi praktikák, mint a következő. 

Amire szükséged lesz: 

  • Egy használaton kívüli fogkefe
  • Fogkrém
  • Benedvesített törlőkendő 

Egy nagyobb adag fogkrémet kenj a fogkefére, és óvatos mozdulatokkal sikáld át a sportcipődet, különös tekintettel azokra a részekre, amik enyhén bepiszkolódtak. Vigyázz, ne erőből csináld, nehogy kárt tegyél a felületben! Ha úgy érzed, hogy nem elég a felvitt mennyiség, akkor tegyél még hozzá, végül, amikor már elég tisztának találod, egy nedves törlőkendővel egyszerűen töröld le a cipőről a fogkrémet. 

Az egész 5 percnél többet nem vesz igénybe, és utána rögtön újra csatarendbe állíthatod a cipőt, szemben azzal, ha kimosod, hiszen ott legalább egy napos száradási idővel is számolni kell. Ha pedig szagtalanítanál is, arra is van hatékony tippünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top