nlc.hu
Trend
Nicole Kidman és Salma Hayek vitája

A vörös szőnyegen vitatkozott össze Nicole Kidman és Salma Hayek

A kamerák kereszttüzében zajlott meglehetősen látványos konfliktus Nicole Kidman és Salma Hayek között.
Nicole Kidman és Salma Hayek

Még szeptember végén, a párizsi divathéten készült, azonban a közösségi oldalakon csak a napokban vált felkapottá az a felvétel, mely egy igen kínos pengeváltást örökített meg Salma Hayek és Nicole Kidman között. 

A  Balenciaga divatház bemutatója előtt a vörös szőnyegen a fotósok arra kérték a két színésznőt, valamint a szintén az eseményre érkezett Katy Perryt, hogy álljanak össze egy közös fotóra. Hayek ekkor Kidman karjára tette a kezét, aki azonban ellökte azt és látványosan hátat fordított kolléganőjének, majd két puszival üdvözölte Perryt. A szemtanúk beszámolói szerint a két színésznő össze is szólalkozott.

„Ne érj hozzám!” – szólt rá Kidman Salma Hayekre, aki annyit válaszolt: „Igen, kérlek, akkor adj tanácsot!” Erre Kidman reakciója annyi volt: „Nincs rá szükséged.”

Hogy pontosan mi is lehetett a kialakult konfliktus oka, azt egyelőre csak találgatni lehet. Ami biztos, hogy Nicole Kidman szeptember elején, a velencei filmfesztiválon értesült édesanyja, Janelle Ann Kidman váratlan haláláról, emiatt azonnal haza is utazott az eseményről. Ezt követően a fentebb említett Balenciaga divatbemutatón mutatkozott először a nyilvánosság előtt. Sokak szerint pedig a gyász lehet az oka, hogy ennyire feszült volt a kamerák kereszttüzében.

A történteket egyelőre sem Salma Hayek, sem pedig Nicole Kidman képviselője nem kommentálta. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top