nlc.hu
Trend
A legtöbb tetoválással rendelkező brit anya

800 tetoválása van, a gyerekek is megijednek az anyukától

A legtöbb tetoválással rendelkező brit családanya extrém külsejével gyakran a frászt hozza az emberekre, különösen a gyerekek ijednek meg tőle.

Több mint 800 tetoválás borítja Melissa Sloan testét, aki ezzel Nagy-Britannia legtöbb tetoválással rendelkező anyukája. A Kidderminsterben élő családanyától azonban gyakran megijednek az utcán, különösen a gyerekek. Halloweenkor azonban nem kell beöltöznie, hiszen még így is túlságosan félelmetesnek találják.  

„Nincs szükségem halloween-jelmezre, a tetoválásaim így is megijesztik a gyerekeket – mondta Melissa a Need To Know riportjában. – Naponta a frászt hozza rájuk a megjelenésem, de a halloweeni időszakban fokozottan óvatosnak kell lennem.”

Melissa Sloan

Melissa Sloan (Fotó: Profimedia)

Bár halloween estéjén elkíséri hét gyermekét a hagyományos csokigyűjtögetésre, azonban míg a gyerekek bekopogtatnak a házakba, ő inkább elrejtőzik a bokrok között, hogy senkit ne ijesszen meg. 

„Ami a saját házamat illeti, amikor kinyitom az ajtót, hogy édességet adjak, a gyerekek néha elszaladnak.”

Melissának az arca is szinte teljes egészében ki van varrva, azonban a hétköznapokban gyakran inkább sminkkel fedi el a tetoválásait, hogy ne kerüljön emiatt kellemetlen helyzetekbe vagy konflistusokba másokkal.

„Kénytelen vagyok elrejtőzni, elfedni az igazi énemet. Az embereknek el kellene fogadniuk, hogy a tetoválás az önkifejezés egy formája – fejtegette. – Csak a kreativitásomat mutatom meg a bőrömön, hogy megosszam a világgal.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top