nlc.hu
Trend
Balul sült el a plasztika, le kellett fújnia esküvőjét

Balul sült el a plasztika, le kellett fújnia esküvőjét

Az eredmény katasztrófa lett.

Kénytelen volt elhalasztania esküvőjét egy 34 éves anya, aki önbizalmát szerette volna növelni egy beavatkozással, azonban minden tökéletesen ellentétesre sikerült.

Arcfeltöltésre és botoxra érkezett egy klinikára a nő, arcán azonban granulómák alakultak ki, melyek apró, csomószerű képződmények. Ez a gyulladásos elváltozás olyankor jelentkezik, amikor az immunrendszer megpróbál valamilyen idegen anyagot vagy fertőzést elszigetelni. Az anyuka véleménye szerint azért történhetett mindez, mert a klinika nem megfelelő töltőanyagot használt.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

A helyzet annyira rosszra fordult, a duzzanatok úgy elterjedtek, hogy a nő szinte már felismerhetetlenné vált, antidepresszánsokat kezdett el szedni, esküvőjét pedig elhalasztotta. Ha pedig még mindez nem lenne elég, néhány hónappal később a nyakán fedeztek fel keményt csomót, melyről kiderült, hogy nem rákos elváltozás, hanem odáig vándorolt a töltőanyag.

Az arcában lévő gyulladás nem csupán csúnya, hanem rendkívül fájdalmas is volt. Több körben antibiotikumot is kellett szednie, hosszú kálváriát követően pedig végül egy ismert orvostól kért segítséget, hogy helyreállító műtéten vehessen részt nála. Vélhetően forintra átszámítva több milliós költséggel kell majd számolnia, de azt mondja, alig várja, hogy arca újra olyan legyen, mint amilyen régen volt, és újra megkezdhesse esküvőjének tervezését is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top