nlc.hu
Trend
Aggasztóan vékonyra fogyott Nicole Kidman

Aggasztóan vékonyra fogyott Nicole Kidman

A színésznő rengeteg munkát vállal, állítólag ez kihat egészségére is

Nicole Kidman vékonyabbnak tűnik, mint valaha, sokan el is kezdtek aggódni érte, amikor a Special Ops: Lioness második évadának premierjén lépett a vörös szőnyegre.

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic

Egy informátor szerint mindennek hátterében az áll, hogy szinte betegre dolgozza magát, szerepei pedig nagyon megterhelik őt. A színésznő valóban rengeteg munkát vállalt az utóbbi időben, a Lioness mellett sok energiát igényelt A tökéletes pár és a Baby Girl forgatása is, ezen felül címszerepet kapott a Scarpettában, szerepel a Nine Perfect Strangers második évadában, megkezdődtek a Hatalmas kis hazugságok harmadik évadának előkészületei és az Átkozott boszorkák folytatása is. A listát még olvasni is kimerítő.

“Életutam része, hogy megtanuljam, kevésbé legyek empatikus, mert szinte elpusztít, amilyen furcsa módon be tudok költözni mások bőrébe és pszichéjébe” – nyilatkozta nem is olyan régen Nicole Kidman. Azt is elmondta, tisztában van az öngondoskodás fontosságával, de erejét sokkal szívesebben használja mások megsegítésére.

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic

Mint elmondta, nagyon nehezen mond nemet, mert úgy érzi, szerepeivel másoknak is munkát tud adni, munkahelyeket tud teremteni, ez pedig legalább annyira fontos számára, mint a szenvedély, mely a színészethez köti.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top