nlc.hu
Trend
Az F&F őszi kollekciója

Öltözz stílusosan és rétegesen!

Legyen szó akár munkahelyi öltözködésről, akár jeles alkalmakról, akár egy kirándulásról vagy otthoni lazításról, az F&F őszi kollekciójában mindenhez megtalálod a divatos és minőségi viseletet.

A hűvösebb, őszi idő megkívánja a réteges öltözködést. Most ahhoz adunk inspirációt, hogy a különféle alkalmakra miként állíthatsz össze stílusosabbnál stílusosabb, réteges szetteket. Az öltözékek trendi darabjait a F&F őszi kollekciójából válogattuk. 

Irodába

Az F&F őszi-téli kollekciója

F&F

Az irodai ruhatár alapdarabja a fehér ing, melyet kombinálhatsz szövetnadrággal, vagy épp különlegesebbé tehetsz egy trendi műbőr nadrággal, illetve, ha a munkahelyi dress code lehetővé teszi a farmer viselését, akkor felvehetsz farmer midiszoknyával is. Az ing fölé válassz egy sikkes, franciás stílusú kardigánt, akár semlegesebb, akár – ahogy ebben az esetben is – élénkebb színben. A sötétszürke, maxi szövetkabát pedig kifogástalan kísérője lesz minden irodai szettednek. 

Kiránduláshoz

Az F&F őszi-téli kollekciója

F&F

Őszi sétákhoz, kirándulásokhoz elengedhetetlen a megfelelően réteges öltözék, mely mindemellett kényelmes is. A farmernadrágot kombinálhatod egy hagyományos melegítőfelsővel, vagy egy puha, oversize kötött pulóverrel is – például az évszak egyik divatszínében, a burgundiban. A szélálló bomberdzseki vagy a hosszított fazonú steppelt mellény egyaránt passzol bármelyik párosításhoz. A hűvös időben pedig arról se feledkezz meg, hogy elkél már a sapka és a sál is. 

Alkalomra

Az F&F őszi-téli kollekciója

F&F

Családi vagy baráti összejövetelekre vagy épp egy színházlátogatásra válassz elegáns és divatos darabokat! A leopárdminta az év egyik domináns trendje: a blúzt párosítsd fekete szoknyával, mely lehet akár egy kevésbé szokványos darab, mint például ez az elöl húzott megoldással készült modell. Az aszimmetrikus vállú felsőrész és a burgundi szaténszoknya szofisztikált megjelenést kölcsönöz. Egy jól szabott, klasszikus, fekete, hosszú szövetkabáttal pedig ilyenkor sem hibázhatsz. 

Otthonra

F&F

F&F

Bekuckózós őszi estékre vagy a hétvégi otthoni lazításhoz nincs jobb választás, mint egy puha, oversize melegítő vagy egy vastagabb, kellemes anyagú pizsama. A szezon trendszíneiben kapható felső- és alsórészek viselhetők komplett szettben, de akár egymással váltva is kombinálhatók.

Az F&F őszi kollekció 2024.10.14-től a készlet erejéig érhető el a ruházati osztállyal rendelkező Tesco áruházakban.

Az elérhetőség áruházanként változó és eltérő.

tesco.hu/ff-ruhazat

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top