Trend

3 őszi cipőtrend, amely mellett nem érdemes elmenni

Lelkünk még bikiniben, de testünk már lassan pulcsiért kiált, még szerencse, hogy egy sor divatos cipellőt szerezhetünk be hozzá.

Maszkulin csillogás

Ahogyan a ruhák esetén a flitterek ragyogása, úgy a cipőknél a fénylő lakkfelületek lesznek igazán divatosak idén ősszel. A lakkhatástól persze nemcsak egy klasszikus magassarkú kaphat extra adag dögösséget, de a férfiaktól átvett Oxford cipőket is extravagánssá teszi.

A lapos talpú, maszkulin félcipők nemcsak kényelmesek, de irodabarátok is. Viselhetjük őket belvárosi sétákhoz farmerrel, hétfő reggel pedig bátran kapjunk fel hozzá egy élére vasalt pantallót. Az összhatást puhítsuk fel öltözékünk többi elemével: egy nőies ing vagy lágy selyemsál ehhez elsőrangú választás.

 

GIF

1. Oxford cipő lakkbőr orr-résszel – Rieker / 2. Fekete lakkbőr félcipő – Tamaris / 3. Vastag talpú lakkbőr Oxford cipő – Venturini / 4. Fekete fűzős lakkbőr félcipő – Young Spirit / 5. Magas szárú lakkbőr félcipő – Geox / 6. Fáradt rózsaszín ballonkabát – H&M / 7. Láncszemmintás blúz – Zara / 8. Farmernadrág – GAP / 9. Fekete rojtos táska – Zara

Örök vörös

Ha ennél magasabb dózisban vágyunk a nőiességre, nézzünk szét a piros cipellők háza táján! A bizniszvumenstílussal is megfér, ugyanakkor szexi és merész, bármilyen sarokmagassággal választjuk. A munkahelyről pedig mehetünk akár egyenesen az esti randira is, hiszen egy piros magassarkú az est porondján is megállja a helyét.

GIF

1. Vörös pumps – Tamaris / 2. Vörös velúrbőr magassarkú – Venturini / 3. Vörös lakkbőr törpesarkú – Tamaris / 4. Vörös velúrbőr bokacsizma – Tamaris / 5. Bő szabású rózsaszín ing – Mango / 6. Napszemüveg – H&M / 7. Tyúklábmintás midiszoknya – Zara / 8. Lazacpiros és rózsaszín kézitáska – Parfois

Sportos casual

A sneakerek számítanak manapság az egyik legnépszerűbb lábbelinek, amit elegáns, szoknyás szettektől a casual öltözékekig bármivel hordhatunk. Tekintsünk rájuk úgy, mint új hullámos balerinákra, amelyek pasztellszínekkel és fehérrel kombinált változatai modern nőiességet kölcsönöznek megjelenésünknek. Sporttatyó helyett válasszunk bőrtáskát, mackófelső helyett egy kötött pulcsit, és már kész is a legutolsó divat szerinti szettünk.   

GIF

1. Bézs szövetmintás sportcipő – Kappa / 2. Halványszürke, rózsaszín sportcipő – Puma / 3. Pasztellrózsaszín textil felsőrészű sneaker – Slazenger / 4. Halvány rózsaszín sneaker strasszkő díszítéssel – Tom Tailor / 5. Világos rózsaszín és fehér sportcipő – Adidas / 6. Piros bordázott pulóver – Mango / 7. Ovális napszemüveg – Parfois / 8. Fehér farmernadrág – Massimo Dutti / 9. Barna bőr övtáska – Zara


Ha megtetszett valamelyik őszi cipődivat, elég csak a legközelebbi Reno Cipőáruházig ellátogatnod. Ott mindegyik modellt kedvedre felpróbálhatod, hogy kiderítsd, melyik lesz nálad az évszak kedvence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top