Trend

Ébresztő Pest! Ideje felöltözni! ー Mutatjuk, hogy hol érdemes most a leginkább vásárolni (x)

Május 18-án Budapesten is feloldották a kijárási korlátozásokat, így hosszú hetek után végre ismét kimozdulhatunk egy kicsit, és az óvintézkedések betartása mellett találkozhatunk a rég nem látott barátainkkal és rokonainkkal.

Ez pedig azt jelenti, hogy végre van értelme kicsípni magunkat, és lecserélni a mackó-papucs kombinációt csinosabb darabokra! Ha úgy érzed, ráférne a gardróbodra egy kis frissítés, vagy csak megnéznéd, hogy idén nyáron milyen trendek várhatóak, akkor olvasd el cikkünket, amiből megtudhatod, hol érdemes most leginkább vásárolni. 

Hol érdemes most vásárolni?

Vérbeli divatrajongó vagy? Már szívesen tartanál egy kiadós shopping körutat, de ötleted sincs melyik plázába menj?  Van egy tuti tippünk: válaszd Budapest egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontját, az Arena Mallt, ahol a kijárási korlátozások megszűnésének köszönhetően kedvenc divatmárkáid, elektronikai boltjaid és drogériáid sorra nyitják újra üzleteiket. Vannak, akik átmenetileg rövidített nyitvatartással várják a vásárlókat, de június 2-tól minden bolt a korábban megszokottak szerint tart majd nyitva. Szerintünk mielőtt elindulsz vásárolni, mindenképp csekkold le a pontos nyitvatartást közvetlenül az üzletek oldalain, vagy az Arena Mall weboldalán, hogy semmiképp se érjen kellemetlen meglepetés!

A hely, ahol a vásárlók biztonsága az első

Szívesen beszereznél néhány nyári darabot, vagy vennél egy új könyvet, de attól tartasz, hogy egyelőre még nem jó ötlet plázákba menni? Meg kell hogy nyugtassunk: az Arena Mall biztonságos, hiszen legalább olyan gonddal és odafigyeléssel takarítják, mint mi a saját otthonainkat. Óránként fertőtlenítik a fertőzés szempontjából kritikus felületeket, például a kilincseket, korlátokat, bútorokat és mosdókat. Emellett kézfertőtlenítő állomásokat helyeztek ki a bejáratoknál, az ételudvarban és a mosdófolyosókon, így bármikor megtisztíthatod a kezedet vásárlás közben.  Az épületben folyamatosan szellőztetnek, ha pedig mindez nem lenne elég, a mosdókban ózonizáló berendezésekkel biztosítják a levegő fertőtlenítését!

Az óvintézkedésekről az Arena Mall oldalán olvashatsz részletesebben.

Ébresztő Pest! Ideje felöltözni! ー Mutatjuk, hogy hol érdemes most a leginkább vásárolni (x)

Mire figyelj oda vásárlás közben?

Ahhoz, hogy a vásárlás még biztonságosabb legyen, neked is be kell tartanod néhány egyszerű szabályt. Fontos, hogy a bevásárlóközpontban mindig viselj maszkot, vagy egy olyan sálat, ami eltakarja az arcodat. A távolságtartás szintén kulcsfontosságú: sorban álláskor és nézelődéskor próbáld meg minimum 1,5 méterrel elkerülni a többi vásárlót. Köhögéskor, tüsszentéskor takard el az arcodat egy zsebkendővel, amit használat után dobj ki a szemetesbe és rögtön moss kezet! Ha teheted, fizess érintésmentesen, mindemellett pedig ügyelj a gyakori, alapos kézfertőtlenítésre!

 

Ha kíváncsi vagy, ezen felül mit tehetsz a biztonságos vásárlás érdekében, akkor látogasd meg az Arena Mall weboldalát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top