Trend

Hamarosan strandszezon, avagy eláruljuk, mit viselj a vízparton (X)

Hűs Balaton, forró, homokos tengerpart, történelmi, budapesti fürdő, esetleg a kedvenc strandod – az F&F segítségével most adunk néhány tippet, hogy mindig stílusos legyél, bárhol is töltöd majd a vakációdat!


Tudod már, hogy mit viselsz majd a vízparton a legnagyobb nyári hőségben? Mielőtt új fürdőruhát vásárolsz, megsúgjuk, hogy idén melyek a legnagyobb trendek, illetve hogy milyen kiegészítőkkel varázsolhatod még izgalmasabbá a strandszettedet.

Az idei nyár legnagyobb kedvencei a pálmalevél motívumokkal hintett darabok, amelyek a legigézőbb nyári desztinációk hangulatát idézik. A vibráló trópusi printek megjelennek az egyberészes fürdőruhákon, a bikiniken, de a kiegészítőkön is. Az F&F kínálatában akár egy kimonó hatású köntösön is viselheted ezt az ultratrendi printet, amely tökéletes lehet a fürdőruha felett, a parton viselt összeállításodhoz. Ezt a trendet párosítsd farmersorttal, óriási, színes fülbevalókkal és szalmatáskával!

A törzsi mintákkal vagy virágos hímzésekkel díszített fürdőruhák mellett idén újdonságok a fodrokkal tűzött, bájos bikinik is, melyek neon színekkel és a szexi feketével kerülnek kontrasztba. A bohém, virágos darabok jól mutatnak más, hippis darabokkal, például bojtos, vagy pomponos kendőkkel, köntösökkel, a fodros trend pedig az arany kiegészítőkkel lesz igazán csábító.

Az igazi klasszikusok sosem mennek ki a divatból – a csíkos, pöttyös, a tiszta fehér, vagy (ha igazán merészek vagyunk) a vadmacskamintás darabok igazi örök-kedvencek. Ezeket a legkülönfélébb stílusú kiegészítőkkel mixelheted, egy klasszikus fazonú és mintájú darab a dívás vagy akár bohémebb napszemüvegekkel, kalapokkal, kendőkkel is szupermenő lesz.

A fürdőruhák és bikinik vonalát illetően most minden jöhet, olyan színes a paletta, hogy biztosan mindenki megtalálja az alkatához leginkább passzoló darabot, így válaszd azt, amelyikben a legmagabiztosabbnak érzed magad!

További inspiráció: f-f.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top