Trend
Szponzorált tartalom

Mindenmentes divattippek, ha unod már a műanyagot

A műszál nélküli, természetes anyagú ruhák előnyeit talán nem kell ecsetelni: sokkal kellemesebb viseletnek számítanak, pláne nyáron. Érdemes azonban a kiegészítők terén is szétnézni a natúr anyagok irányába, hiszen változatos módon tudjuk feldobni velük szereléseinket.

Laza nagyvárosi

Egy farmeres-pólós szettből is kihozhatjuk a maximumot, az unalomig hordott skinny helyett például egy lezser mom jeans stílusos választás lehet, a legjobb pedig, hogy már farmerből is találhatunk újrahasznosított anyagúakat. A kiegészítőkkel érdemes persze egy kis játékosságot vinni a megjelenésbe. E téren, ha a természetes irányba indulunk el, legvagányabb társunk egy fakeretes napszemüveg lehet, de egy farátétes karóra láttán is kapni fogjuk a bókokat.

1. Fakeretezésű női karóra, szürke bőrszíjjal – Kerbholz Luise Walnut Asphalt

2. Szaggatott farmer újrahasznosított anyagból – Asos Recycled Original Mom jeans

3. Eperpiros póló – H&M Conscious

4. Sárga-zöld rátétes fa fülbevaló – Zara

5. Világos fakeretes, tükröződő lencsés napszemüveg – Kerbholz Cornelius White Birch

6. Vegán félcipő, amelynek bevételéből támogatják a bálnák védelmét – Toms

(Nem csak) barátnős kiruccanáshoz

Igazi nyári szett, csupa natúr részlettel: a világos, fa karóra ízléssel emeli a minőség irányába megjelenésünket, még akkor is, ha egy egyszerűbb ingruhát veszünk ki szekrényünkből. Persze egy óra örök társ, válasszunk hát okosan fazont, hogy a blézeres munkahelyi szettektől a nyári kánikularuhákig bármihez felvehessük őket. A természetes anyagokat pedig akár halmozhatjuk is, a rafiatáska és az espadrilles cipő boldogan megférnek egymás mellett, sőt, a ruha jellegéből fakadóan jól is jön egy kis játék a textúrákkal.   

1. Minimál stílusú, világos fa karóra – Kerbholz Hinze Holz Maple

2. Világoskék ingruha – H&M Conscious

3. Háromszög alakú fa fülbevaló színes karikákkal – Zara

4. Fonott táska fafüllel – Zara

5. Fonott talpú, természetes bőr felsőrészű szandál – Eva Minge

Munkahelyi sikk

Néhány lenge lenvászon ruhát és felsőt mindenkinek érdemes beszereznie, hiszen nemcsak roppant kellemes viseletek a hőségben, de számos csinos változatot találni belőlük, amelyek irodai szettként is megállják a helyüket. Az igazi hangulathoz válasszunk kagylós kiegészítőket, a lenvászonnal elindított natúr vonalra pedig erősítsünk rá néhány karakteresebb darabbal, mondjuk egy fa számlapú karórával és fából készített napszemüveggel, amelyek abszolút extravagánssá teszik megjelenésünket.

1. Diófa számlapos, barna bőrszíjas női karóra – Kerbholz Frida Walnut Mustard

2. Bézs, lenvászon ing – Mango

3. Kagylós karperec – Mango

4. Diófa keretes női napszemüveg – Kerbholz Leopold Rosewood

5. Élénkpiros paperbag nadrág – H&M Conscious

6. Zárt orrú espadrilles – Tory Burch

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top