Trend
Szponzorált tartalom

Mixa – a legérzékenyebb bőrnek is

Bőrünk a legnagyobb méretű szervünk, még ha ez nem is jut eszünkbe nap mint nap. Ápolása rendkívül fontos, hiszen fő funkciója, hogy megvédje a szervezetünket a külső behatásoktól. A Mixa, mint az érzékeny bőr szakértője, tudja, hogy az érzékenyebb bőr még nagyobb odafigyelést igényel. Gyengéd tisztítás és megfelelő hidratálás szükséges ahhoz, hogy ragyogó maradjon.


A stressz, az utca pora, a smink, a szél, a napsütés, a táplálkozásunk, mind nyomot hagynak a bőrünkön, és csak rajtunk múlik, hogyan varázsoljuk újjá.

Ördög Nóri gyönyörű bőrét sokan csodálják. Üde és ragyogó. Megkérdeztük, hogyan csinálja.

Mit teszel azért, hogy bőröd fiatal, ragyogó maradjon?

Az arctisztítást és a hidratálást elengedhetetlennek tartom. Édesanyám mondta mindig, hogy figyeljek a nagyon alapos arctisztításra, és hogy sose szabad sminkben lefeküdni aludni.

Mi a napi rutinod?

Reggel is és este is nagyon fontos részét képezi a rutinomnak az arcápolás. A mindennapokban azzal kímélem az arcbőrömet, hogy nem rakok fel sminket, csak pirosítót, viszont ehhez az kell, hogy jó állapotban legyen a bőröm. A reggeli zuhanyzás része, hogy habzó arclemosóval lemosom az arcom, majd a Mixa Hyalurogel Rich, hialuronsavval gazdagított hidratálókrémjét használom. Azért is szeretem ezt a krémet, mert a forgatásokon használt vastag smink könnyen kiszárítja az arcomat, és ezzel a krémmel vissza tudom pótolni az elvesztett nedvességet. Azt gondolom, egy hidratált, üde arcbőrnél nem kell több egy átlagos hétköznapra.
Akár volt rajtam napközben smink, akár nem, lefekvés előtt mindig áttörlöm az arcom a Mixa micellás vizével, éjszakára pedig felteszek egy tápláló hidratálókrémet.

A legfontosabb tehát, hogy mindig alaposan tisztítsuk meg a bőrünket.

A legegyszerűbb módja ennek a micellás vízzel való tisztítás.
Az érzékeny bőrhöz érdemes a Mixa Micellás vizet kipróbálni, amelyet a nagyon száraz bőr kíméletes tisztítására fejlesztettek ki. A tisztító hatású micellák mellett hidratáló hialuronsavat is tartalmaz.
A hialuronsav egy természetes eredetű anyag, különlegessége pedig az, hogy a saját súlyánál akár ezerszer nagyobb mennyiségű vizet is képes megkötni és a sejtekben tartani. A hialuronsav pedig minden Mixa termék alapja!

Ezért az extra nedvességtartó hatásáért annyira szerethető minden Mixa termék.

Különleges gél állagának köszönhetően a Mixa Hyalurogel Rich arcápoló gyorsan beszívódik a bőrbe, és az érzékeny, száraz bőrt bársonyos tapintásúvá teszi.

Miért használsz érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket? 

A gyerekek miatt teljesen átálltam arra, hogy hipoallergén, érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket használjak akár a háztartásban, akár a bőrápolásban. És ami jó a gyerekeknek, az jó a szülőknek is.

 

A MIXA, az érzékeny bőr szakértője 1924-ben jelent meg a francia gyógyszertárakban. Eleinte a kisbabák érzékeny bőrének a szakértőjeként ismerték, majd fokozatosan kiszélesítette a termékkínálatát az érzékeny bőr minden területére. A MIXA ápoló termékeit kiváló szakértők segítségével dolgozták ki, hogy még a legszigorúbb, érzékeny bőrre vonatkozó összetételi előírásoknak is megfeleljenek.

 

 
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top