Trend
Szponzorált tartalom

Őszi sminkek a neszesszeredben!

Az idei őszi sminktrend követi az elmúlt nyár irányzatait. Mivel azonban ez az az intenzív munka, és nem a pihenés időszaka, így elsősorban a praktikus és könnyen használható kozmetikai termékek kerülnek előtérbe, amelyekkel pillanatok alatt elkészülhetünk.


A közösségi oldalaknak köszönhetően a profi sminkelés technikái és szabályai igazán könnyedén elsajátíthatóak. Ma már nincs az a csaj, aki ne tudná a highlightert vagy a barnítót tökéletesen használni. Jó termékekkel pedig megtévesztően professzionális sminket készíthetünk magunknak. Fontos, hogy könnyen kezelhetőek, jó minőségűek és hosszan tartóak legyenek.

Kíváncsi lennék, ki mit tart a neszesszerében, ami nélkül biztosan nem indul el otthonról. Mi most adunk pár tippet, amivel feldobhatod a levélhullást!

Ha igazán trendi szeretnél lenni az őszi kavalkádban, szerezz be egy profi ecsetkészletet, mert ezzel készítheted el a tökéletes sminket.

Sárga vagy még inkább arany csillogást válassz a szemhéjadra. A fémes hatás lenyűgöző tud lenni egy esti partihoz. Napközben is csodás ragyogást adhatsz vele a szemednek, de figyelj, a kevesebb több. Elég csak egy leheletnyi, és máris csillog a tekinteted.

A nyári neon is játékban maradt, hiszen a 80-as évek igazi reneszánszát éli a divat minden apró rezzenésében.

A füstös szemek is visszakúsztak az őszi sminkekbe. A dögös, erősen kontúrozott fekete éppúgy hódít, mint a csillámmal kombinált vagy éppen az alig szürke. Széles a paletta, válassz alkalomtól függően.


A másik vonal a klasszikus szépség vonala.
Az az ellenállhatatlan vörös rúzs! Annyi árnyalata van a vörösnek, hogy nincs az a nő, akit ne varázsolna igéző szépséggé. A legtöbb pasi is megőrül a vörös ajkakért, szóval ne hagyd ki, hódíts az ajkaiddal! Világos bőrhöz ne válassz túl sötétvöröset, ha azonban a bőröd kicsit barnább, bátran keresd a sötétebb árnyalatokat. A hatás biztosan nem marad el.

Ha már a klasszikus vonalnál tartunk, ne feledd, hogy a lágy tusvonal és egy kis szempillaspirál csodákat művel. Ehhez nude rúzst válassz, és munkába, kávézni,vagy akár randira is indulhatsz.


A te neszesszeredben mi lesz az őszi szezonban? Vörös vagy nude rúzs? BB-krém vagy alapozó? Csillogó szemhéjpúder?

Játssz velünk, és akár minden belekerülhet, amire vágysz!

Állítsd össze a kedvenc dm-márkás termékeidet tartalmazó neszesszered, és nyerd meg! Ha megírod a véleményed egy választott termékről, a fődíjért is indulhatsz!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top