TV-sztárok

Balázs nem kegyelmezett a kiesett VV-játékosoknak!

Balázs az egész Való Világ alatt hangot adott saját véleményének az összefoglalóban. Nem volt ez másképp a fináléban sem. Mindenkihez volt egy "kedves" szava.

Balázs nem kegyelmezett a kiesett VV játékosoknak!

Balázs nem kegyelmezett a kiesett VV játékosoknak!

Hatalmasak lettek Penélope Cruz mellei

Balázs mentségére legyen mondva, hogy a csipkelődő szavakat a legkevésbé sem sértésnek szánta. Leginkább csak kimondta azt, amit sokan gondolnak a nem túl színes exvillalakókról. „Zsuzsi kizárása oda vezetett, hogy bekerült a játékba Ildikó. Hát nem töltött túl sok időt a villában… ” – mondta nevetve az este folyamán Balázs, amikor a már kiesett játékosok történeteit vették sorra, majd Ginára és Kristófra terelte a szót. A házaspár épp egy puszit adott egymásnak, amikor róluk volt szó, és Balázs lecsapott. „Hát egy forró csókváltással bizonyítják, hogy még mindig együtt vannak” – folytatta a műsorvezető.
Balázs Bécinek sem kegyelmezett. A fiú először a fináléban adta elő első slágerét. Amíg Rácz úr énekelt, húga mögötte táncikált a színpadon. A dal végén Balázs így szólt. „Hát, Béci és Gigi, nagyon köszönjük! Meglátjuk majd, mi lesz a dal utóélete. Na hess-hess-hess!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top