TV-sztárok

Wolf Kati lenyomta Alekosz műsorát!

Az RTL Klub úgy döntött, hogy Wolf Kati eurovíziós döntős szereplése miatt más időpontban adja le a Csillag születik szombati döntőjét és Alekosz párkereső műsorát.

Wolf Kati lenyomta Alekosz műsorát!Wolf Kati tegnap bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, s emiatt az RTL Klub menedzsmentje úgy döntött, hogy a szombati Csillag születik élő adását a tervezettől eltérően nem 20:30-tól, hanem 19:00 órától sugározza a csatorna. Ennek eredménye, hogy elmarad a Fókusz Plusz szombati adása, és az Alekosz – Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor az eredeti tervtől eltérően 21:15-től kerül képernyőre.

„Nagyon büszkék vagyunk Wolf Katira és arra, hogy éppen mi fedezhettük őt újra fel a tavalyi X-Faktorban. Ezért döntöttünk úgy, hogy szombaton másfél órával korábban kezdődik a Csillag születik, így mire ő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében színpadra lép, addigra befejeződik a Csillag születik szombati adása az RTL Klubon. A nézők így nem maradnak le semmiről. És nemcsak a nézők, de mi sem; hiszen ha a szűk stábot vesszük figyelembe, akkor ugyanazok a televíziósok készítik jelenleg a Csillag születiket, akik az X-Faktort készítették, és mi mind drukkolni szeretnénk Katinak!” – nyilatkozta Kolosi Péter programigazgató.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top