TV-sztárok

Miért sírt Falusi Mariann?

Árpa Attila olyan érzelmekben gazdag produkciót adott elő tegnap este Falusi Mariannal A Nagy Duett műsorban, hogy a dal végén még Mariann is elsírta magát.

Miért sírt Falusi Mariann?A tévénézők szerint Falusi Mariann és Árpa Attila kettősének tegnapi teljesítménye magasan a legjobb volt, míg a zsűri pontszámaival csak a második helyre sorolta őket. Talán a stúdióban ülve nem volt olyan egyértelmű, ami a képernyőről sütött: Árpa Attila és Falusi Mariann különleges párossá érett. Szélsőségesen eltérő karakterjegyeikből vérprofik módjára kovácsoltak hasznot.  Ezúttal egy pörgős Queen-számmal (Don’t Stop Me Now) nyitottak, melyben ismét felvonultattak számos technikai bravúrt. Második daluk (C’est la vie) bensőségessége levette a lábáról a közönséget, elbűvölte a zsűritagokat, de még a rivális versenyzők is elirigyelték a hatást, amit keltett. Két egymást tisztelő ember nagy találkozása volt a térben, s ha nem tudnánk egész pontosan, hogy az egyikük családos ember, aki rajongásig szereti a feleségét, akkor semmi más nem jutott volna eszünkbe, mint hogy nyilvánvalóan összetartoznak. Balázs Klári egy korábbi adásban már pedzegette is a kérdést, hogy vajon mit hozott volna elő Árpából duettpartnere, ha Mariann történetesen „hosszúpuska” (jó nő – ahogy Klárika érti) volna. Tán épp a fölösleges találgatásokat elkerülendő a már említett lassú szám alatt – noha a szövegben többször elhangzott, hogy összejöttünk te meg én – Attila egyszer sem ölelte át duettpartnerét. Az érzelmek áradását azonban így sem tudta megakadályozni. Bizony, nedvesedett Mariann és több néző szeme is. „Gyűjtsd össze egy fiolába a könnycseppjeidet” – tanácsolta Liptai Claudia, de az énekesnő akkor már nem bírt uralkodni érzelmein, s végül csak hozzábújt Árpa Attilához, aki előzetes elhatározás ide vagy oda, erős férfikarokkal vette körbe partnerét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top