TV-sztárok

VV Éva: “Nem éltem a testemből, nem voltam prosti!”

A Való Világ legfelháborítóbb személyiségének Évát tartották. A törtető végül a harmadik lett, most pedig gőzerővel tör a céljai felé. A találkozás vele olyan, mintha az ember tornádóba kerülne: izgága, hadar, megállíthatatlanul pörög, és nagyon tudja, mit akar. Állítása szerint azonban ő egy pozitív személyiség.
Fotó: Sanoma Archív/Tóth Beáta
Fotó: Sanoma Archív/
Tóth Beáta

Az összes villalakó közül te osztottad meg a legjobban az embereket. Hogyan telt az első pár napod a valóságos világban?
Meg kell hogy mondjam, nem annyira furcsa. Olyan, mintha a megszokott kerékvágásba tértem volna vissza. Azt viszont nehéz feldolgoznom, hogy sok rosszat írtak rólam.

Azért adtál rá okot. Mi viselt meg a legjobban a címlapok közül?
Nem csodálkoztam azon, hogy megjelent rólam, hogy alkoholista vagyok, ezen röhögtem. A villában mindenki ivott, csak én feltűnőbb voltam. Egy cikk háborított fel igazán, hogy a testemből éltem, és prosti voltam, mert ez rágalom. De a többi cikken igazából jókat nevettem.

Eddig minden villalakó azt nyilatkozta, hogy veled volt a legszörnyűbb dolog az együttélés. Neked kivel volt nehéz?
Gigivel, Béciel, Lacival, és Anikóval a végén. Nekem azokkal volt nehéz együtt élnem, akik nem tudtak elfogadni. Nagyon sunyinak tartottam őket. Lehet taktikázni, hiszen ez egy játék. De gusztustalan ocsmányul ne. Én egy pozitív személyiségnek tartom magam. Alekosz és Olivér tisztában is vannak ezzel, ezért szeretnek engem.

VV Éva: “Nem éltem a testemből, nem voltam prosti!

 Múltjával zsarolják VV Évát

Azért túl sok szerethető oldaladat nem mutattad meg a nézőknek…
Tudom, hogy túl sok vagyok. Engem jól meg kell ismerni ahhoz, hogy meg tudjanak szeretni, hogy megmutassam az igazi lényemet. Én egy őszinte ember vagyok.

Apukád is ezt állította rólad. Te pedig halálosan meglepődtél. Miért történt ez?
Nekünk régen a viszonyunk macska-egér játék volt, mert neki is vehemens a természete, és őt is vagy szerették az életben, vagy utálták. Két hasonló természet pedig nehezen jön ki egymással. Sokszor voltak vitáink, nem engedelmeskedtem neki.

Miért gondoltad, hogy fél év korlátozás neked való?
Független típusú lány vagyok, és soha nem tudtam elviselni, ha korlátoztak. Ezért is lep meg, hogy mennyire jól bírtam a villalétet, hiszen ott be voltam zárva hat hónapig, és minden tűréshatáromon túlment, ami ott történt velem. Nem akarok mártírkodni, de engem bántottak a legtöbben. Négy párbajon voltam kint, ennek ellenére az a tapasztalatom, hogy szeretnek itt kint. És ez jó érzés.

Mindig is a hírnévre vágytál, hát most megkaptad. Milyen érzés?
Még nem voltam boltban, még nem fizettem pénzzel. De ma este lehet, hogy elmegyünk Ádámmal vásárolni, és már várom, hogy mi fog történni, hogyan fogadnak az emberek.

Éva és barátja, Ádám
Éva és barátja, Ádám
Fotó: Sanoma Archív/
Besenyei Gergely

Épp a szerelmedről akartam kérdezni. Hogyan alakul Ádám és Éva románca?
Ádám mindenben támogat, amikor csak tudunk, együtt vagyunk és összebújunk, minden happy vele.

Támogat? Ha jól tudom, egyáltalán nem volt hajlandó sehol nyilatkozni, amíg te bent az életedért küzdöttél.
Csak én tudom rávenni. Persze nem esik túl jól, hogy nem állt ki mellettem, de tényleg csak én tudok rá olyan hatással lenni. Most a kérésemre azonnal nyilatkozott. Az lesz, amit én mondok, én vagyok az asszony. Kiegészítjük egymást. Ő a víz, én pedig a tűz.

Ezek szerint fél évig hűségesen várt rád idekint?
Másfél éve vagyunk együtt, és nagyon örülök, hogy megvárt. Egyébként meg azért sem mert semmit csinálni, mert azonnal felkerült volna a netre.

Most azért elég sok pompa és csillogás vár rád. Csillogó partik, sok fürkésző szempár, jól öltözött férfiak. Meddig lehet fenntartani egy kapcsolatot, ami a hírnév előtt született?
Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy együtt maradunk, mert én is nagyon szerelmes vagyok belé, és ő is nagyon szeret engem. De nem tudom megmondani, mi lesz, mert az élet magát írja.

Persze azért egy kicsit te is segíthetsz az írásában, hiszen komoly terveid vannak. Hogy állsz velük most?
Nagyon sok haknit szeretnék, nagyon sok pénzt szeretnék összeszedni, hogy el tudjak költözni egy saját albérletbe, és elkezdhessem a saját kis életemet. Csomó fellépés, divatbemutatók, fotózások. Még egy plasztikai sebész is felkért, de azt nem biztos, hogy akarnám. Én természetes szépség vagyok, és az is akarok maradni.

Fotó: Sanoma Archív/Tóth Beáta
Fotó: Sanoma Archív/
Tóth Beáta

Mire akarod felhasználni a hírneved? Akarsz azért dolgozni is?
Riporterkedés a végcél.

Ez őszintén meglep. Nem akarsz képernyős lenni?
Persze hogy akarok képernyős lenni, de nem fogom azt mondani, hogy gyerekek, Baukó Éva vagyok, benne voltam a Való Világban, rakjatok már ki a képernyőre, na! Meg akarok dolgozni a sikerért. Ha megkérnek, hogy vállaljak el egy műsort, csak akkor vállalom el, ha tényleg jó vagyok benne. Én szerénynek gondolom magamat, még ha nem is látszik rajtam, és irigy sem vagyok, amit mondanak a „rajongóim”. Azért persze egy kicsit csalódott voltam, hogy az Alekosznak Valót nem én csinálom.

Azért remélem, tudod, hogy ehhez a szakmához a tehetségen kívül talán az alázat a legfontosabb…
Kicsit vissza kell fognom magam, ha itt akarok dolgozni a médiában, mert tudom, hogy ehhez alázat kell. Sok mindent el akarok érni, de meg is akarok érte dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top