TV-sztárok

Súlyos balesetet szenvedett a Jóban Rosszban sztárja

Kembe Sorel, a TV2 sikersorozatának rezidense súlyos térdsérülést szenvedett. Azonban ez a baleset nem a Jóban Rosszban forgatókönyvíróinak fantáziájában született, a színész az öltözőből a stúdióba menet, a lépcsőn botlott meg.

Súlyos balesetet szenvedett a Jóban Rosszban sztárja

Betegsége miatt nem ihat alkoholt a TV2 sztárja

Súlyos balesetet szenvedett a Jóban Rosszban sztárja„Egy rossz lépés miatt történt az egész, amin igazán meg sem lepődtem, hiszen ez a térdem már négy operáción van túl – emlékezett vissza Sorel a szerencsétlen balesetre. – Az MRI-vizsgálaton az egyik szakember a leleteimet látva azt hitte, 60–70 éves páciensről van szó, megjegyezte, ilyen fiataloknál nem jellemző, hogy a térdük ennyire rossz állapotban legyen. Valószínűleg ezt korábbi sportkarrieremnek köszönhetem” – mesélte a vívóként olimpián is járt színész, aki a stúdió kelléktárából kért kölcsön egy mankót, hogy egyszerűbben eljusson orvosához. Dr. Ketskés Norbert, a sorozat orvos szakértője is nyomon követi Sorel állapotát. „Az esetet követően nagyon rövid időn belül ortopéd sebész kezelte Sorelt. Az MRI kimutatta, valóban elég nagy a baj, komoly térdsérüléssel állunk szemben. Egyelőre pontos diagnózist nem állíthatunk fel, ahhoz további vizsgálatokra lesz szükség. Úgynevezett artroszkópiás vizsgálat után derül ki, szükség lesz-e műtétre, vagy elég, ha Sorel pihenteti a lábát” – jelentette ki dr. Ketskés Norbert.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top