TV-sztárok

Sarka Kata befejezi

Igencsak szexis fotókat töltött fel magáról Sarka Kata a legnagyobb közösségi portálra, de azt már nem vállalja, hogy újra ledobja ruháit egy férfimagazinnak.

Sarka Kata elképesztően rövid ruhában Hajdú Péter felesége a képeken egy aprócska, szűk miniruhában pózol büszke férje mellett, s nem is csoda, hogy ismerősei, máris méltató szavakkal és mondatokkal dicsérik a kétgyermekes édesanya remek alakját.

Kata alakjára felfigyeltek a férfimagazinok is, és a Playboy, valamint a CKM is szívesen vetkőztetné. Kata azonban elhatározta, azt, ami a ruha alatt rejtőzik, csakis Hajdú Péternek mutatja meg.

Modellként sok fotó készült rólam, annak ellenére is, hogy magamat soha nem éreztem profinak ebben a szakmában, egyszerű hobbi volt csupán. Azóta nagyot változott velem a világ, egyszerűen kinőttem ebből a szerepből. Kétszer voltam az egyik népszerű férfimagazin címlapján, és számomra ez elég is volt – magyarázta Kata.

Sarka Kata elképesztően rövid ruhában

Elválik Hajdú és Sarka Kata?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top