TV-sztárok

Alekosz megbüntette hazudós barátnőjét

A rosszakat megbüntetik ugye? – akár ez is lehetett volna az Alekosz-show tegnapi részének a címe. A görög hős ugyanis megbüntette Barbarát a múltja miatt.

Alekosz megbüntette a hazódás barátnőjét

Alekosz megbüntette a hazudós barátnőjét

Alekosz barátnő mellé gyereket is kap?

Alekosz szembesítette Barbarát azzal, amit a lány eddig titkolt, vagyis, hogy korábban escort-hölgyként dolgozott. Alekosz pillantására az eddig szakácsnőként emlegetett állandóan sírós lány megtört és mindent bevallott. „Volt egy másfél hónapos időszaka az életemnek, én ezt nagyon bánom. Ha ezért hazaküldesz, én megértem. Csak akkor tudatosult bennem ez az egész, amikor már itt voltam. De én nem titkoltam előtted, hiszen leírtam neked a papírra, amit te később elégettél. Én nem tudtam, hogy te ezt nem olvastad el” – sírdogált Alekosz vállán Barbara, aki ezután sem adta fel a játékot, mi több, mosolyogva ment randevúra a görög hőssel.

 Még több friss sztárhírért kattints ide!

 
Alekosz azonban nem romantikus találkára hívta a lányt, inkább megbüntette a múltját elhallgató Barbit, akinek bele kellett ülnie egy katapultba. Ezzel kellett bizonyítania, hogy szerelmes a VV-győztesbe. Barbara még több méter magasan is mosolyogva kiabálta Alekosz nevét, aki kisfiús vigyorral nézte a nőt. Ezek után azt gondolhatnánk, hogy Alekosz hazaküldte a szakácsnőt, de helyette hazavitte magához. Oda, ahol már ő maga sem járt fél éve. „Tudod, nem hozok ide akárkit” – mondta Alekosz Barbarának, de az, hogy ez mit jelent, csak a görög fiú tudja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top